Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα πήρε όλα κι έφυγε η ΑΕ Ληλαντίου.

Γιάννης Δαλιάνης
Τα φετινά παιδικά πρωταθλήματα έχουν την σφραγίδα του Νίκου Ρόγκα και των ομάδων της ΑΕ Ληλαντίου, οι οποίες σήκωσαν και τις τρεις κούπες στους τελικούς που έλαβαν μέρος. To ξεκίνημα έγινε με την πρωτιά στο πρωτάθλημα Νέων "ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ" και νίκη 2-0 επί του ΑΟ Χαλκίς. Συνεχίστηκε με το πρωτάθλημα Παίδων "ΧΑΡ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ" και νίκη 3-0 επί της ΟΠΑ Αιδηψού και το καλό τρίτωσε με το πρωτάθλημα Παμπαίδων " ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΟΝΤΗΣ"που κατέκτησε τον τίτλο νικώντας με 3-2 τον Ερμήλιο Ανθηδώνας,, με τους παίκτες του Γιάννη Μαρίνου να τραγουδάνε “Ληλάντιο τρελαίνομαι, μα πιο πολύ θα τρελαθώ, όταν σηκώσω και το κύπελλο αυτό”…

Για την ιστορία ο Ερμήλιος προηγήθηκε στο 1′ με γκολ του Γρηγοριάδη (1-0), ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Παπασχόλης με εκπληκτικό φάουλ από πλάγια, έκανε το 1-1 για το Ληλάντιο.
Στην επανάληψη, το Ληλάντιο πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Χαλιώτη (1-2), λίγο αργότερα ο Ερμήλιος έφερε το ματς στα ίσια (2-2) με εντυπωσιακό φάουλ του Μακρή, όμως προς το τέλος του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στα πέναλτι, το Ληλάντιο με γκολ του Ζάνιου (σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής) έκανε το 3-2 και πάτησε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Μαρίνος):
 Λεοντής, Κόκλας, Χαλιώτης, Τζάνος, Παπαγεωργίου, Παπασχόλης, Μαϊσογλου, Καλέντης, Ζάνιος, Μαόφης, Κηρύκος, Σκουμπρής, Καρλατήρας, Τσαλούμας, Λεοντής Γ., Ορφανόπουλος Δ., Λαθουράς, Ορφανοπούλου Αικ.
ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Ερμήλιος Δημ): Σταθαράς, Αραπάκης, Κοροβέσης, Τούντας, Πανταζέλος, Μπακρής, Πανταζέλος Φ., Διοκμετζίδης, Γκριτζάλας, Γρηγοριάδης, Νικολάου, Παπαχαραλάμπους, Πλέρος, Αγγελόπουλος, Μπισιώτης, Μπενέκος, Κοκκάλας, Τόγιας.







Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ


>