Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει ο Στούπας στον Ηρακλή Ψαχνών



Ενώ όλοι περιμέναμε την ανακοίνωση της συμφωνίας για αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Ηρακλή Ψαχνών φαίνεται ότι ο Γιώργος Στούπας τελικά μεταπείστηκε και θα συνεχίσει να ηγείται στην ΠΑΕ της Εύβοιας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του starsports παρότι η πώληση των μετοχών σχεδόν συμφωνήθηκε και απέμεναν τα διαδικαστικά μεταξύ των δικηγόρων των 2 πλευρών ο πρόεδρος των Ευβοέων κάνει πίσω και τα πράγματα μένουν ως έχουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από αύριο κιόλας ο σύλλογος ενεργοποιείται ξανά και ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και ότι στόχος του Ηρακλή θα είναι η δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο. Όσον αφορά τους λόγους αλλαγής πλεύσης του Γιώργου Στούπα ο πρώτος είναι οι ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε από στενούς συνεργάτες του αλλά και η στήριξη που πιθανά εξασφάλισε πρόσφατα από επιχειρηματία ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια του. Αυτό σημαίνει ότι το νέο ΔΣ θα έχει 2-3 επιπλέον μέλη που θα βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο να ξεπεράσει την χορηγική ζημιά από την αποχώρηση  της «Συνεταιριστικής τράπεζας  Εύβοιας» που έκλεισε αλλά και της εταιρίας «Βενέτης» που δεν θα μπορεί να είναι πλέον να είναι χορηγός λόγω της σχέσης του ιδιοκτήτη με τον Απόλλωνα.
Όσον αφορά στον παραλίγο ιδιοκτήτη τα όσα λίγα μάθαμε είναι ότι πρόκειται για Ευβοιώτη που δραστηριοποιείται στο Κατάρ και στην περίπτωση που τελικά αγόραζε τις μετοχές θα είχε συμπαίκτες από το εμιράτο της μέσης ανατολής.    
   Γιώργος Γιώτας starsports :πηγή