Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καμπάνταης και Γορογομάτης συνεχίζουν στην ΑΕΚ Νέου Πύργου, ενώ ο Βασίλης Λυσσέας πιθανά θα κατευθυνθεί προς Αθήνα



Σε σχέση με την πορεία της ΑΕΚ Νέου Πύργου έχουμε πληροφορίες πως η ομάδα τη νέα αθλητική περίοδο θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία.
Αυτό πάντα με τη συνεργασία του Βαγγέλη Μπεκάκου που συνεχίζει και φέτος στο προπονητικό πόστο της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» αλλά και με δύο σημαντικές επιμηκύνσεις  συνεργασίας παικτών.
Οι πληροφορίες που έχουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να σας πούμε ότι υπήρξε κίνηση – πρωτοβουλία του Προέδρου Δημήτρη Τσαϊνη αλλά και άλλων μελών της ομάδας, ώστε να παραμείνουν στο ρόστερ οι Στέλιος Καπάνταης και Νίκος Γοργομάτης.
Και οι δυο παίκτες είναι από τους σημαντικούς της ομάδας και συνέβαλαν σημαντικά στην καλή πορεία που είχε την προηγούμενη σεζόν.
Έτσι κρίθηκε αναγκαία η συνέχιση της συνεργασίας και πιστεύουμε πως  οι πληροφορίες που έχουμε για το γεγονός,  δεν θα μας διαψεύσουν.
Απο την άλλη, ο Βασίλης Λυσσέας απο όσο μάθαμε, έχει προπονηθεί για τρείς βδομάδες σε ομάδα Γ' Εθνικής στην Αθήνα, όπου και συζητείτε η πιθανή μεταγραφή του, χωρίς ακόμα όμως να έχει κλίσει τίποτα.

Μπεκιάρης Χρήστος