Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ο Λάμπρος Σπίντζος μιλά για τις μεταγραφές της ΑΕ Ιστιαίας, για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τις Ακαδημίες της ομάδας


 Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, όλες οι ομάδες βρίσκονται σε οργασμό μεταγραφικών διεργασιών.
Για τις μεταγραφές της «ΑΕ Ιστιαίας» επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της Λάμπρο Σπίντζο και τον ρωτήσαμε για το θέμα αλλά και για την συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα για πέμπτη συνεχή χρονιά.
Ξεκινήσαμε τη σύντομη κουβέντα μας με το δεύτερο θέμα για το οποίο μας είπε: «Νοιώθω πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή γιατί μου δίνει τη δυνατότητα, πάντα με τη συνεργασία μου και με τη Διοίκηση και με τους ποδοσφαιριστές, να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στόχος της Διοίκησης αλλά και δικός μου είναι ο πρωταθλητισμός και εφέτος και στους δυο θεσμούς, δηλαδή και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Εύβοιας. Θέλω να πω πως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου της περιοχής, ώστε να έχουμε όχι μόνο ανάλογες επιτυχίες με τις περσινές αλλά ακόμα περισσότερες και καλύτερες».
Ακολούθησε η απάντηση του κ. Λάμπρου Σπίντζου σε σχέση με τις μεταγραφές της «ΑΕ Ιστιαίας», που μας είπε: «Η εισήγησή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Επιτροπή Μεταγραφών της ομάδας, όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σαν επιβράβευση της πολύ καλής τους παρουσίας κατά τη σεζόν που πέρασε. Νοιώθω πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί γνωρίζω από πολύ κοντά ότι αγαπούν την ομάδα και το ποδόσφαιρο και το απέδειξαν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, μέχρι και την τελευταία ημέρα των υποχρεώσεων μας στο Σύλλογο. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις, άλλες ολοκληρωμένες και άλλες εν εξελίξει. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Επιτροπή Μεταγραφών η οποία συνεργάζεται μαζί μου και με την Διοίκηση, όταν όλα θα είναι ολοκληρωμένα και ανακοινώσιμα».
Σε δική μας πίεση να μας πει τουλάχιστον κάποιο όνομα, μας απάντησε πως: «μιας και το θέμα αυτό είναι δουλειά της Επιτροπής Μεταγραφών, δεν θα θελα να παρέμβω στο έργο της και θα έχετε την επίσημη ανακοίνωση από αυτή όταν πρέπει».
Ρωτήσαμε τον κ. Σπίντζο να μας πει ποιοί αποτελούν της επιτροπή Μεταγραφών της «ΑΕ Ιστιαίας» και μας είπε πως είναι οι: Σταύρος Θάνος, Γιάννης Αναγνώστου, Ανδρέας Αράπογλου και Στέλιος Χριστοφορίδης.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω» συνέχισε ο κ. Σπίντζος, «είναι πως όλα τα παιδιά που σχεδιάζουμε να εντάξουμε στο παλιό μας ρόστερ, θα είναι με φιλοδοξίες, με αγάπη για το ποδόσφαιρο αλλά και καλοί χαρακτήρες. Στόχος μας είναι να είναι παιδιά από την περιοχή μας, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα στις αγωνιστικές απαιτήσεις της ομάδας. Επίσης θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντέξουν τον ανταγωνισμό που απαιτεί μια ομάδα Α1 Κατηγορίας. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, ώστε πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που θα είναι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, η ομάδα να φανεί πανίσχυρη και έτοιμη να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος».
Τελευταία ερώτηση προς τον κ. Σπίντζο ήταν να μας πει σχετικά με τις Ακαδημίες της «ΑΕ Ιστιαίας». «Στις Ακαδημίες ακόμα κάνουμε σχεδιασμό.» λέει ο κ. Σπίντζος «Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου και τις προτάσεις μου ώστε η ομάδα να έχει τμήματα υποδομής για την αυριανή στελέχωσή της με δικά της ταλέντα. Πάντα όλα αυτά γίνονται με τη συνεργασία μου με τους προπονητές που θα στελεχώσουν τις  Ακαδημίες, την εποπτεία των οποίων θα έχω. Να τονίσω εδώ πως ο σχεδιασμός μας είναι να ετοιμάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά τα οποία έχουν γίνει στην περιοχή μας».
Εδώ να προσθέσουμε πως η «ΑΕ Ιστιαίας» ιδρύει τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 14 ετών. Οι  εγγραφές γίνονται καθημερινά απο 11.00 - 13.00 στο γραφείο του κ. Ιωάννη Αναγνώστου, πίσω από το Δημαρχείο Ιστιαίας. Υπεύθυνος εγγραφών είναι κ. Στέλιος Χριστοφορίδης. (τηλ. 6982478501).

Μπεκιάρης Χρήστος