Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AΡTEMHΣΙΑΚΟΣ - Video-αφιέρωμα στην ομάδα που ξεχώρισε στην Βόρειο Εύβοια

Είναι σίγουρα η ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο της Βόρειας Εύβοιας μιας και είναι η μοναδική που έκανε ένα φοβερό σπρίντ και μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε χάρη στον Πρόεδρό της κατά κύριο λόγο αλλά και στους παίκτες της, τους προπονητές της και στους φιλάθλους της, να αναρριχηθεί στην Δ΄ Εθνική και να διαφημίσει πανελλαδικά την περιοχή του Ασμηνίου, του Πευκίου και της ευρύτερης Ιστιαίας.
Και βέβαια μιλάμε για τον «Αρτεμησιακό» που δημιουργήθηκε το 1987 από πέντε – έξι ανθρώπους του Αρτεμησίου με πρωτεργάτη το Γιάννη Λετώνη, ιστορικό Πρόεδρο της ομάδας..
Τον πρώτο χρόνο αγωνίστηκαν στον «Αρτεμησιακό»  παίκτες κατά κύριο λόγο ντόπια παιδιά. Πολύ γρήγορα κατάφερε να κάνει το «θαύμα» και να παίξει στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία, συγκεκριμένα το 1993 – 94.

Δείτε στα παρακάτω Videos το αφιέρωμα του EVIA GOAL στον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ αλλά και τις συνεντεύξεις με την ανασκόπηση της ιστορίας του, από δυο δημαντικούς παίκτες της ομάδας. Τον Γιάννη Κερασιώτη και τον Μπάμπη Μπαντάνη.
Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας και θα σας παρουσιάζουμε τις εξελίξεις της επαναφοράς της…. «ατμομηχανής» της Βόρειας Εύβοιας.






Μπεκιάρης Χρήστος