Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Νέα αρχή, νέοι στόχοι" στον ΑΟ Χαλκίς

Την πρώτη της προπόνηση για την νέα σεζόν έκανε η ομάδα του ΑΟ.Χαλκίδας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της, Γιώργο Λάμπρου. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο πέρασε και από τον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών, ήρθε στην ομάδα της Εύβοιας, για να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του και τις γνώσεις του και να προσπαθήσει να φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
Ο σύλλογος της Χαλκίδας που πέρσι αγωνιζόταν στον 3ο όμιλο – μαζί με την ομάδα του ΑΟ Κύμης – δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά, από φέτος θα αγωνίζεται στη Α1 κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Ο ΑΟ. Χαλκίδας από φέτος θα μας ξανά συστηθεί, διότι το ρόστερ δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Έφυγαν αρκετοί παίκτες, οι μεταγραφές λιγοστές (σ.σ. μόνο ο Τσομπάνης και ο Μόνος είναι τα νέα πρόσωπα),  με τους Αυλωνίτη και Καραμπά, να ανανεώνουν την συνεργασία τους με την Ευβοιώτικη ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν προωθηθεί από την ομάδα νέων.
 Η πρώτη είσοδος των παικτών στο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας έγινε λίγα λεπτά πριν τις 18:00 όπου ξεκίνησαν να κάνουν ασκήσεις με την μπάλα, υπό τις οδηγίες του Γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθεριάδη. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου. Η προπόνηση αφορούσε πιο πολύ την φυσική κατάσταση και εν συνεχεία τους χώρισε σε ομάδες παίζοντας διπλό.
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί (το άφησα στο τέλος γιατί είναι και το πιο σημαντικό). Όλη η προπόνηση έγινε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας ήταν απαράδεκτος. Σε πολλά σημεία έμοιαζε να ήταν τελείως ακούρευτο το χόρτο. Γι’άλλη μια φορά οι ιθύνοντες του δήμου δείχνουν παντελή  αδιαφορία για ένα Στάδιο το οποίο θα μπορούσε να είναι και το κόσμημα της πόλης της Χαλκίδας. Οι υπεύθυνοι του Δήμου γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους αθλητές αυτής της πόλης.Προφανώς αυτή η εικόνα τους αρέσει γι’ αυτό και δεν ασχολούνται να τον καλλωπίσουν.

Μέσα από αυτή την αηδιαστική εικόνα του χορταριού, γεννιέται ένα και μόνο ερώτημα. ΩΣ ΠΟΤΕ;