Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

O Ναυτικός Όμιλος Ωρεών στις παραλίες


Με ιστιοπλοϊκά σκάφη τύπου LASER και OPTIMIST καθώς και με Καγιάκ, ο «Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών» επισκέφθηκε την παραλία Τσοκαίτη το πρωί τη Κυριακής 27 Ιουλίου 2014.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν τα νέα παιδιά αλλά και γενικά ο κόσμος που πέρασε από την παραλία, να γνωρίσουν τον Ναυταθλητισμό αλλά και τις δυνατότητες προβολής που έχει ο τόπος μας, η περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό γενικότερα.
Οι αθλητές του «ΝΟΔΩ» έδειξαν τις ικανότητές τους στην ιστιοπλοΐα και στο καγιάκ, ικανότητες που θαύμασαν όλοι οι λουόμενοι.
Όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Κώστας Μπάμης: «Ο Ναυτικός Όμιλος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού , Ιστιοπλοΐα, καγιάκ, κολύμβηση κλπ. Μια προσπάθεια με στόχο  την συμμετοχή από τους νέους της περιοχής μας αλλά και την  στήριξη αυτής της προσπάθειας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Πολιτεία».
Εμείς να συμπληρώσουμε εδώ πως ο «Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών» ιδρύθηκε το 2001 και ασχολείται με τα αθλήματα του κανόε – καγιάκ, την κολύμβηση και την ιστιοπλοϊα ανοιχτής θάλασσας. Κατάλληλες ηλικίες για την ανοιχτή θάλασσα είναι από 18 ετών και άνω, χωρίς περιορισμό.
Για όποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2226072505 και το nod.orei@hotmail.gr

Μπεκιάρης Χρήστος


κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω για να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ