Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δυνατός ο φιλικός στο Αλιβέρι με την ΑΕ Κηφισιάς να παίρνει με 3-0 την νίκη από τον ΑΟ Κύμης VIDEO

Δυνατός φιλικός αγώνας στο Δημ. Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου  ανάμεσα στον ΑΟ Κύμης και την ΑΕ Κηφισιάς. Δυο ομάδες που φέτος θα τεθούν αντιμέτωπες στον ίδιο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Κηφισιά να ανοίγει γρήγορα το σκορ στο 11' με εξαιρετικό δυνατό σουτ του Γιάγκο 0-1 (VIDEO) . Στο 25' ο Έσλερ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2.
Τρία λεπτά αργότερα η Κηφισιά σημείωσε και τρίτο γκολ με εξαιρετική κεφαλιά Του Μίρη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (στην κεντρική φωτό η φάση του γκολ). Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα της Κύμης να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, και την Κηφισιά να εκμεταλλεύεται άριστα την επιθετική της γραμμή.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν ένα δοκάρι με τον Ζαχαράκη στο 49', πίεσαν την Κηφισιά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ικανοποιημένοι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές από την απόδοση των ομάδων τους που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας.
Δείτε την έναρξη του αγώνα και το 0-1 της Κηφισιάς



>