Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλικός με τα όλα του στο Αλιβέρι: Ταμυναϊκός - Νηλέας Νεοχωρίου 3-3

Φιλικός αγώνας με τα όλα του στο Τσαρπάλειο Γήπεδο Αλιβερίου ανάμεσα στον Ταμυναϊκό και τον Νηλέα Νεοχωρίου. Ένας φιλικός που είχε ποιότητα, είχε γκολ και άφησε τους πάντες ικανοποιημένους με την απόδοση και των δύο ομάδων εν όψη των πρωταθλημάτων που αρχίζουν σε λίγο. 
Με γρήγορο ποδόσφαιρο ξεκίνησε ο αγώνας, μοιρασμένος για το πρώτο 20λεπτο και με υπεροχή για την συνέχεια για τον Ταμυναϊκό που κατάφερε α προηγηθεί στο σκορ στο 17' με πλασέ του Τσαλιαγκού Β 1-0. Στο 22' ήρθε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους με πλασέ του Αποστόλου ύστερα από συνδυασμένη προσπάθεια της επιθετικής γραμμής του του Ταμυναϊκού 2-0.
Στο 26' ο Ταμυναϊκός τριπλασίασε  τα τέρματα του με δυνατό σουτ του Ιωαννίδη 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Δείτε το πρώτο 30λεπτο και τα τρια γκολ του Ταμυναϊκού
Στην επανάληψη ο Σπύρος Σταματούκος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδια, ενώ ο Νηλέας ανάκαμψε παρουσιάστηκε πιο οργανωμένος, πίεσε τονΤαμυναϊκό  και στο 71' μείωσε σε 3-1 με γκολ του Παπακωσταντίνου. Στο 76' ο Νηλέας με γκολ του Ζωντου Γ μείωσε ακόμη περισσότερο σε 3-2 ενώ στο 84΄.Ο Γιώργος Καρλής ισοφάρισε τον αγώνα σε 3-3 που ΄ταν το τελικό σκορ του φιλικού αφήνοντας ικανοποιημένους τους δυο προπονητές και τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.











>