Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Aπό εξάρα σε εξάρα στα φιλικά η Ερέτρια


Με έξι γκολ φιλοδώρισε η ομάδα της Ερετριας την ομάδα της Καστελλας σήμερα το απόγευμα στο νέο γήπεδο της Καστελλας σε φιλική αναμέτρηση.


Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αντίθετα με την ομάδα του Νίκου Κιαπέκου που προβλημάτισε με την απόδοση της.
Στο αγώνα τώρα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Μώρου και στο 10ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Ερέτριας με τον Τόρα ο όποιος πέτυχε άλλα δυο γκολ στο 62ο και στο 68ο λεπτό. Νωρίτερα ο Μπασινάς στο 52ο και ο Μωρος στο 54ο λεπτό είχαν ανεβάσει το δίκτη του σκορ στο 4-0.
Και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεση τους.
Ικανοποιημένος άλλα χωρίς να πέτα στα σύννεφα με τις νίκες στα φιλικά παιχνίδια, μας δήλωσε στο τέλος του παιχνιδιού ο Παναγιώτης Τοκπασίδης. Συγκεκριμένα  μας είπε "δεν μου λένε τίποτα τα φιλικά παιχνίδια,έχουμε πολλές απουσίες αυτόν το καιρό, θέλουμε να πάρουμε τουλάχιστον δυο μεταγραφές ακόμη". Σε ερώτηση αν η ομάδα της Ερέτριας είναι φαβορί για το πρωτάθλημα δήλωσε 
" δεν είμαστε φαβορί,χρειαζόμαστε πολύ δουλεία ακόμη".
Από την άλλη μεριά  ο Νίκος Κιαπέκος μας είπε πως η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη αυτόν τον καιρό και μας δήλωσε αισιόδοξος οτι η ομάδα του θα ειναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Έδειξε ικανοποιμένος με την προσπάθεια των παιχτών του και μας είπε πως θα ενισχηθεί η ομάδα με μια προσθήκη ακόμη.
Συνθέσεις:

ΑΠΟ Καστέλλας:
Κυρόπουλος,Ταψής,Κεχαγιάς,Παπακυριακού,Ράζος,Ταυρής,Μήτρου,Τσούτσης,Λαφαζάνης,Μαντάς,Ζήσης.
 Έπαιξαν ακομη: Κατσούλης,Λάζαρης,Γιούλης,Δροσούνης,Χασάνδρας,Γκάβαλης,Τσούτσης,Ματράκας, Μπαλαμπάνης.
Απόλλων Ερέτριας:
Μυτακίδης,Μπασινάς,Λιατίφης,Βελαέτης,Πεπές,Παριανός,Αλμπάν,Μώρος,Σταματάκος,Αγραφιώτης,Τόρα.
 Έπαιξαν ακόμη: Πανταζής,Σμπιλίρης,Μαυρίδης,Ψαριανός,Ωραιόπουλος,Μήτρου Αργυρ.,Ευγενίου,Μήτρου Λευτ.,Φορμόζης,Βασιλιάδης.