Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Πρώτη" για Α.Ο Ν. Αρτάκης


Την πρώτη προπόνηση της είχε το απόγευμα της Παρασκευής (01/08) η ομάδα της Νέας Αρτάκης για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο νέος προπονητής του ΑΟΝΑ Δημήτρης Λύκος και ο άμεσος συνεργάτης του Θανάσης Μεθενίτης (ο οποίος εκτός από βοηθός στην πρώτη ομάδα, αναλαμβάνει και χρέη υπεύθυνου ακαδημιών του συλλόγου της Εύβοιας), έκαναν την πρώτη γνωριμία τους, με τους παίκτες.

Παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας οι: Γιώργος Ευαγγελινός και Άγγελος Αβράμπος (από Ολυμπιακό Χαλκίδας),  Βαγγέλης Γίγας και Γιώργος Μαστροκώστας (από Α.Ο Δύστου), Στάθης Βαρδανίδης (από Αστέρα Αμπελοκήπων), Γιώργος Δηληγιάννης (από Αρίωνα), Νάσος Παυλίδης (από Βατώντα), Χρήστος Γκέκας (από Προποντίδα), Βασίλης Κεραμυδάς (από Θύελλα Κοντοδεσποτίου) και Παναγιώτης Τρίκας (από Πισσώνα). Επίσης το παρών έδωσαν και οι παλιοί : Καραχάλιος, Φωτιάδης, Κάραλης και Ρούσος οι οποίοι ανανέωσαν πρόσφατα την συνεργασία τους με τον Ευβοιώτικο σύλλογο.

Η προπόνηση άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 18:30 και ο κ.Λύκος έδειξε από νωρίς την διάθεση του να βάλει γερές βάσεις για την νέα χρονιά, δίνοντας μεγάλη έμφαση – όπως είναι λογικό – στην φυσική κατάσταση καθώς επίσης έκαναν και αρκετές ασκήσεις με την μπάλα. Να πούμε επίσης οι κόουτς είχαν ένα μικρό προβληματάκι με τις φανέλες .

Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να δείτε φωτογραφικό υλικό από την από την πρώτη προπόνηση του ΑΟΝΑ.
Φωτορεπορτάζ από την πρώτη του ΑΟΝ Αρτάκης

>