Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπρόσωπος ο... ημίθεος δύσκολο το έργο στον επαναληπτικό

Γράφει ο Σταύρος Ιωακείμ
Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε ο Ηρακλής Ψαχνών, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, με την Επισκοπή, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο των Ψαχνών, το βράδυ του Σαββάτου (30/08).

Οι παίκτες του... "ημίθεου" μπήκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, έλεγξαν το ρυθμό, σκόραραν και δημιούργησαν φάσεις και για περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος, οι Ευβοιώτες, αν και μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, όσο περνούσε η ώρα, έδειχναν να χάνουν τις δυνάμεις τους. Το τελικό 1-1 δεν αφήνει περιθώρια για λάθη στον επαναληπτικό που θα γίνει σε 15 μέρες στο Ρέθυμνο.

Στα αγωνιστικά

Την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, την είχε ο Ηρακλής στο 8', όταν μετά απο πάσα του Ράντι απο θέση πλάγια αριστερά, στο ύψος του πέναλτι, ο Μπακομήτρος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Επισκοπής.Δέκα λεπτά αργότερα ο Ποσίνκοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει απο το ύψος της μικρής περιοχής , για την ομάδα του Ηρακλή. Ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι δύο, το έκανε πράξη ο Φλίγκος στο 22', όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ (περίπου 15 μέτρα έξω απο τη μεγάλη περιοχή) του Χρήστου Πατσατζόγλου, αποκρούει αρχικά τη μπάλα ο τερματοφύλακας της Επισκοπής και στην επαναφορά ο Φλίγκος, άνοιξε στο σκορ για τους Ευβοιώτες.

Στο 26' ο Φλίγκος έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν απλά δύο μακρινά σουτ στο 23' και στο 35' τα οποία δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Μελίσσα.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε ορεξάτος, στο 47' έχασε και μια καλή ευκαιρία με τον Ποσινκοβιτς, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα απο τη μεγάλη περιοχή , αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 62' ο Ράντοβιτς ισοφάρισε για την Επισκοπή με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ, απο θέση πλάγια δεξία, το οποίο κατέληξε στο "παραθυράκι" του Μελίσσα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους εκτός από την κεφαλιά του Ποσίνκοβιτς στο 94' έπειτα από ωραία σέντρα του Ράντι που έφυγε λίγο άουτ.

Πολλές διακοπές στο παιχνίδι, μια απο αυτές ήταν και ο τραυματισμός του διαιτητή Κορδολαίμη, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε απο τον τέταρτο διαιτητή, τον κ. Τσαμούρη.

Ο Ηρακλής επίσης, είχε στην αποστολή του αλλά δεν αγωνίστηκε και τον νεοαποκτηθέντα Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Εύβοιας, ως δανεικός απο τον Λεβαδειακο.

Συνέντευξη τύπου  

Γιώργος Κούτσης: Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα τέρματα, οι πολλές διακοπές συνέβαλαν και στην έλλειψη ρυθμού του αγώνα

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Ψαχνών
Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Λόμπα (68' Δηλαβέρης), Νάκας, Ποσίνκοβιτς, Ράντι, Φλίγκος

Στον πάγκο: Μανιάτης, Γουόρντεν, Πολίτης, Ραπτάκης, Χατζηστάμου, Σικαλιάς.

Επισκοπή
Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης (63' Πετράκος), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Γκαστόν (87' Λιονάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς (92' Σπανός), Μανουσάκης.

Στον πάγκο: Νικηφόρος, Φοβάκης, Μαραθιανός, Κραβαρίτης.