Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Και ο Δημήτρης Δαρζέντας στην «Ακαδημία Ιστιαίας»

Αυτόματο πιλότο για πρωτάθλημα έβαλε η «Ακαδημία Ιστιαίας» αφού πραγματοποίησε ηχηρό μεταγραφικό «μπαμ» αποκτώντας τον Δημήτρη Δαρζέντα, τον μέχρι πρότινος αρχηγό της άλλης ομάδας της Ιστιαίας, της «Αθλητικής Ένωσης».
Για το Δημήτηρη Δαρζέντα το EviaGoal  έχει κάνει αφιέρωμα σχετικά πρόσφατα.
Ο Πρόεδρος της «Ακαδημίας» Δημήτρης Βούλγαρης μας ενημέρωσε για το θέμα και μας επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Δαρζέντας ήδη έχει υπογράψει και θα ξεκινήσει τη νέα σαιζόν με τα χρώματα της «Ακαδημίας». Μαζί με την μεταγραφή του Τάσου Ψύλλου θεωρούνται από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της «Ακαδημίας».
Ο Δημήτρης Δαρζέντας θεωρείτε από τους καλύτερους μέσους στην Εύβοια, μέλος της  Μικτής Εύβοιας που φέτος στη Σλοβενία για ένα γκολ έχασε την πρώτη θέση και όπως προαναφέραμε και αρχηγός της ΑΕ Ιστιαίας μέχρι την περασμένη σαιζόν.
Τέλος να αναφέρουμε τις πληροφορίες μας για απόκτηση από την ‘Ακαδημία Ιστιαίας’ του παίκτη της Σκεπαστής  ι. θαλασσινού, ενώ αναμένονται άλλες δυο ηχηρές μεταγραφές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες κατά πάσα πιθανότητα. Η μία αφορά παίκτη της Ιστιαίας και η άλλο παίκτη από απέναντι.