Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το Τουρνουά. Πολλά χαμόγελα για τον ΑΟ Χαλκίς


Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε, το τουρνουά το οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Χαλκίδας και έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας την Κυριακή (17/08).

Οι συμμετέχουσες ομάδες εκτός του ΑΟ. Χαλκίδας, ήταν και ο αιώνιος αντίπαλός της  Ολυμπιακός Χαλκίδας καθώς και η Επισκοπή Ρεθύμνου, που αγωνίζεται στη Δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν ότι καλύτερο για τις ομάδες του Νομού μας να αγωνιστούν απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες πάνω και να αποκομίσουν πολλές εμπειρίες.

Το μόνο μελανό σημείο του Τουρνουά ήταν – γι’άλλη μια φορά – το γήπεδο. Ναι μεν, ήταν σε καλύτερη κατάσταση από την ημέρα που η ομάδα του ΑΟ. Χαλκίδας έκανε την πρώτη προπόνηση της στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της, αλλά, θέλει πάρα πολύ ακόμα για να πούμε ότι γίνεται γήπεδο σωστό, το οποίο ακούστηκε έντονα και από πλευράς Επισκοπής. Μια απαραίτητη παρένθεση την οποία έπρεπε να την επισημάνω.


Πάμε παρακάτω! Στα αγωνιστικά τώρα.
Θα ξεκινήσουμε με το πρώτο κατά σειρά παιχνίδι, στο οποίο αγωνίστηκαν οι ομάδα ΝΕΩΝ του ΑΟΧ με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Χαλκίδας, το οποίο έληξε 1-1 με σκόρερ τους,  Μπασινά (ΑΟΧ) και Σκριβάνο (Ολυμπιακός Χαλκίδας)


Οι συνθέσεις:
ΑΟΧ (ΝΕΟΙ): 
Βελλισαράκος (Οικονομίδης), Μαντάς (Κουρτίδης), Παπαγεωργίου, Καρβελλάς, Φωκάς, Ζευγολάτης, Πετρογιάννης (Ηλιόπουλος), Παντελάκης (Μάλλιαρης), Λειβαδίτης (Πριόνας), Μπασινάς, Αναστασίου.






Ολυμπιακός Χαλκίδας (ΝΕΟΙ):
 Βάρκας, Μουσάι, Αγγελάτος, Πάλλης, Βρέττος, Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Πράσινος, Ρονάλντο (Ζαχαριάς), Αθανασόπουλος (Αθανασόπουλος Κ



Στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι, αγωνίστηκαν ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με την Επισκοπή, το οποίο έληξε 1-0 υπέρ της Επισκοπής. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, ο Δουμάνης  στο 25ο λεπτό.



Οι συνθέσεις :
Ολυμπιακός Χαλκίδας:
 Βάρκας, Τζάβρας, Παπαδέδες, Τσολάκος (Μουσάι), Μεταξάς, Θωμάς, Δάσκος, Τσεμπελίκος, Σκριβάνος, Ευσταθίου, Μαστροκώστας


Επισκοπή: 
Αναγνωστόπουλος, Τζανιδάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Λιωνάκης, Σουλεϊμάν, Πετράκος, Άνι, Φοβάκης, Δουμάνης, Σπανουδάκης.









Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία του τουρνουά Χαλκίδα και Επισκοπή, έμειναν στο 1-1, με τους νερατζούρι να αφήνουν πολλά χαμόγελα μετά το τέλος του αγώνα. Οι Χαλκιδείς προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τόλη, στο 10ο λεπτό, έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Ανέστη. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, η Επισκοπή ισοφάρισε με τον Νικόλτση

Οι συνθέσεις :

ΑΟΧ :
Μόνος, Κοροβέσης, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Μαρίνος, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Σίδερης (Σμυρναίος), Ανέστης, Τόλης (Ελευθερίου)

Επισκοπή: 
Αναγνωστόπουλος, Τζανιδάκης, Λάμπρου, Μαραθιανός, Παπαδήμας
,Σουλεϊμάν, Πετράκος, Περκέτσι (Κραβαρίτης), Βελονάκης, Νικόλτσης, Δρακάκης.


>