Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί και η «Ακαδημία Ιστιαίας» 1 – 0 την «Αγία Άννα»

Mε τα δεξί ξεκίνησε τη σαιζόν και η «Ακαδημία Ιστιαίας» που στο Δημοτικό Γήπεδο Ιστιαίας αντιμετώπισε τον ισάξιο «Άρη Αγίας Άννας» σε ένα παιχνίδι που αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο, κινδύνεψαν να χάσουν το τρίποντο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού όπου και έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Γλύκου στο 72΄, που είδε τη δεύτερη κίτρινη από τον κ. Θεοδώρου.

Το γκολ ήλθε πολύ νωρίς, στο 18΄συγκεκριμένα, όταν ο Παπανδρέου άφησε την μπάλα για τον Μπερμπεράι και εκείνος με δυνατό σουτ γέμισε τα δίχτυα του Σταματίου γράφοντας και το τελικό 1 – 0.
Το σκορ θα μπορούσε να διπλασιαστεί στο 40΄, όταν ο Παπανδρέου κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Αχιλέας Δαρζέντας ανεπιτυχώς, μιας και ο Σταματίου απέκρουσε.

Ακαδημία Ιστιαίας
Δαμάσκος, Τζαφεράι, Ψύλλος, Παπανδρέου (82΄ Γεροκωνσταντής), Γλύκος, Αρσενόπουλος, Κουκούρας (87΄ Κρυσταλλόγιαννης), Σιάνος, Αφένδρας, Αχ. Ραδζέντας, Μπερμπεράι.

Άρης Αγίας Άννας
Σταματαίου, Γιαβάσης, Δημήτραινας, Δροσούνης, Κομποθανάσης (46΄ Καρατζάς), Κωνσταντός, Αγγελόπουλος, Αλοίζος (85΄ Σκοπελίτης), Τσακλάνος, Γκογκομήτρος, Ρούσσος (46΄ Σταθαράς).

Διαιτητής: Θεοδώρου
Βοηθοί: Παυλάτος – Καρβέλας

Μπεκιάρης Χρήστος