Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύ καλό φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ Νέου Πύργου – Ακαδημία Ιστιαίας 1 - 1

Ένα πολύ όμορφο φιλικό παιχνίδι είδαμε χτες Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Νέου Πύργου μεταξύ της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» και της «Ακαδημίας Ιστιαίας».
Ο αγώνας είχε όλα τα στοιχεία ενός κανονικού παιχνιδιού, με τις εντάσεις τους, τις κόντρες του και τις καλές ευκαιρίες, αλλά βέβαια και τα πλεονεκτήματα που δίνει ένα ανεπίσημο φιλικό.
Μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την Β΄ Κατηγορία, οι δυο προπονητές δοκίμασαν τους παίκτες τους τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε αντοχές, μιας και ο αγώνας κράτησε τουλάχιστον 15 λεπτά περισσότερα του κανονικού χρόνου.
Ο Βαγγέλης Μπεκάκος από πλευράς Νέου Πύργου είχε στην ομάδα του για δοκιμή δυο νέους παίκτες, τους Τζο και Αλού, που έδειξαν το ταλέντο τους. Και οι δυο είναι ελεύθεροι με τον Αλού να έρχεται από τον «Ερμή Κορυδαλλού».
Αγωνιστικά το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για σκοράρισμα, με αυτή το Γιάννη Βογιατζή να έχει ένα μικρό προβάδισμα στις φάσεις σκοραρίσματος.

Φάσεις του αγώνα

 8΄  Δυνατό σουτ του Λυσσέα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δαμάσκου
20΄ Ο Αχιλλέας Δαρζέντας με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μπαρμπούνη.
30’ Η ΑΕΚ Νέου Πύργου ανοίγει το σκορ με τον Γιουκάι να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Δαμάσκου, που όμως δεν καταφέρνει να την κρατήσει καταλήγοντας εκείνη στα δίχτυα του.
34΄ Δυνατό σουτ του Αχιλλέα Δαρζέντα περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ
36΄  Σχεδόν από το ύψος του κόρνερ ο Κουκούρας σημαδεύει τα δίχτυα του Μπαρμπούνη, εκείνος πραγματοποιεί ένα καταπληκτικό μπλοζον και με τα δάχτυλα ακουμπά την μπάλα που βρίσκει στο γάμμα των δοκαριών του, σώζοντας την εστία του.
38΄ Κεφαλία του Λυσσέα βρίσκει στο δοκάρι καταλήγοντας άουτ
42΄ Δυνατό σουτ του Παπανδρέου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, βρίσκει το οριζόντιο του Μπαρμπούνη.


44΄ Μετα την εκτέλεση κόρνερ ο Σιάνος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
65΄ Ο Κουκούρας μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και ενώ είναι έτοιμος να σουτάρει, ο Τσαίνης πέφτει σχεδόν στα πόδια του, σώζοντας την εστία του.
87΄ Ο Λυσσέας γεμίζει τον Αλού και εκείνος επιστρέφει την μπάλα στον Λυσσέα και πάλι που μετά από δυνατό σουτ καταλήγει ελάχιστα αουτ.
93΄ Η Ακαδημία ισοφαρίζει σε 1 – 1, μετά από κεφαλιά του Σιάνου.

Μπεκιάρης Χρήστος


Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω