Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρείς γενιές του ΝΟΧ στην γιορτή '' Χαλκίδα Αθλητισμός 2014


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση η οποία παρουσίασε αθλητικά δρώμενα σε όλο το μήκος της παραλίας της Χαλκίδας και από τις δύο πλευρές μέχρι και το Κόκκινο Σπίτι. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα αρχαιότερα σωματεία της Ελλάδας, ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας.
Με επιδείξεις και αγώνες που έγιναν στις 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου, μέρος έλαβε πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών του Ν.Ο.Χ. όλων των ηλικιών, από παλαίμαχους παίκτες υδατοσφαίρισης  μέχρι μικρούς κολυμβητές.
Ο Πορθμός του Ευρίπου γέμισε με τα πολύχρωμα σκάφη του Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ και ‘Ήρεμων Νερών (ακόμα και με είσοδο στο νερό με πτώση από την Γέφυρα του Ευρίπου!),  με τα ταχύπλοα σκάφη και τους επιδέξιους αθλητές του Θαλάσσιου Σκι να κάνουν απίστευτες φιγούρες με περίσσια άνεση, και με τα γελαστά πρόσωπα μεγαλύτερων και μικρότερων κολυμβητών.
Αξέχαστος θα μείνει ο ιστορικός αγώνας Υδατοσφαίρισης  που την Κυριακή  έκλεισε την αυλαία της γιορτής. Τα πειράγματα, το ατελείωτο κέφι και η χαρά της συμμετοχής ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι ο αθλητισμός ζει και βασιλεύει στην πόλη μας.
                                                            Η εφορία του Ν.Ο. Χαλκίδας


>