Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AO Bουτάς - ΑΠΣ Ερμής Πηλίου: Αναβολή του παιχνιδιού λόγω... βροχής!

περσινό ρόστερ του ΑΟ ΒΟΥΤΑΣ

Αναβλήθηκε το σημερινό εναρκτήριο παιχνίδι της Β΄ Κατηγορίας στην περιοχή της Ιστιαίας.
Το παιχνίδι αυτό ήταν της ομάδας του Βουτά με τον Ερμή Πηλίου και το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ιστιαίας.

Οι πληροφορίες μας λένε πως οι λόγοι της αναβολής είναι αφενός η πολύωρη βροχή που σίγουρα θα επιβάρυνε τον φυσικό χλοοτάπητα του γηπέδου και αφετέρου παράπονα που εκφράστηκαν για  τον ορισμό του γηπέδου Ιστιαίας σαν έδρα του Βουτά.

Είναι γνωστό πως από φέτος οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας Εύβοιας είναι υποχρεωμένες να αγωνίζονται σε γήπεδο με χόρτο, φυσικό ή τεχνητό. Στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας τέτοια γήπεδα  υπάρχουν στην Ιστιαία, Αιδηψό, Νέο Πύργο και Βασιλικά.

Αρχικά είχε οριστεί σαν έδρα της ομάδας του Βουτά το γήπεδο των Βασιλικών, αλλά μετά από ενέργειες παραγόντων αυτό άλλαξε και ορίστηκε, σαν αρχή τουλάχιστον, το γήπεδο Ιστιαίας.
Αν και το γεγονός αυτό είναι γνωστό εδώ και μέρες, τελικά τελευταία ημέρα το παιχνίδι αναβλήθηκε, μέχρι νεότερης ημερομηνίας που θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή του.

Να θυμίσουμε εδώ πως τυπικά τουλάχιστον, η ομάδα των Καμαρίων δήλωσε την αποχώρηση της από τα πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας επειδή σαν έδρα διεξαγωγής των παιχνιδιών της ομάδας ορίσθηκαν τα Βασιλικά, σημείο δηλαδή που βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων.

Οι πληροφορίες μας, που θα τις λέγαμε και ανεπιβεβαίωτες,  λένε πως και ο Βουτάς έχει εκφράσει αντίστοιχες σκέψεις αν σαν έδρα του οριστεί τελικά το γήπεδο των Βασιλικών.

Μεγάλο το γηπεδικό πρόβλημα στην Βόρεια Εύβοια. Πρόβλημα που και στο παρελθόν μας έχει απασχολήσει, τόσο στο EviaGoal όσο και στο Ράδιο1.

Ο καιρός είναι …εγγύς και θα δούμε σύντομα την εξέλιξη των πραγμάτων.
Η ανακοίνωση της αναβολής λέει: Σας γνωρίζουμε ότι λόγω καιρικών συνθηκών και για να μην επιβαρυνθεί επιπλέον το γήπεδο της Ιστιαίας, ο αγώνας πρωταθλήματος το Σάββατο 27.9.2014  ΑΟ ΒΟΥΤΑΣ - ΑΠΣ ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα οριστεί με νεώτερο έγγραφο. 
Μπεκιάρης Χρήστος