Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδαρικό στις νίκες ο ΑΟ Χαλκίς


Αναμφίβολα ο ΑΟ Χαλκίς ήταν το φαβορί στο παιχνίδι με την Αυλίδα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Εύβοιας.

Ποδαρικό στις νίκες έκανε ο ΑΟ Χαλκίς απέναντι στην ομάδα της Αυλίδας (1-0) το απόγευμα της Κυριακής (14/09) στο γήπεδο της Αυλίδας και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο "Γεώργιος Σοφός"(το οποίο ήταν κατάμεστο), όπως θα ονομάζεται απο σήμερα, προς τιμήν του αείμνηστου προέδρου του ΑΟ Αυλίδας Γεωργίου Σοφού, στην μνήμη του οποίου κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Λάμπρου, για την προσφορά του στην ομάδα της Αυλίδας.


Το ματς

Ένα μέτριο και σφιχτό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Γεώργιος Σοφός, με συνεχείς παρουσίες στο κέντρο και απο τις δύο ομάδες. Χωρίς καμία φάση ουσίας αλλά με την ομάδα της Αυλίδας κατά διαστήματα να βάζει δύσκολα στο συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου, όπως επίσης η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς έπαιζε τρομερή μπάλα.

Την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού την είχαμε στο 9' απο την πλευρα του ΑΟ Χαλκίς, όταν ένα φάουλ του Θωμά κατέληξε στην αγκαλιά του Γεραμάνη. Στο 19' ήταν η σειρά της Αυλίδα να απειλήσει με τον Σέγκο, αλλά το φάουλ κατέληξε μόλις άουτ, ενώ στο 40' ένα βολέ του Γιαλού έδιωξε ο Μόνος για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 57' έπειτα απο σέντρα του Θωμά ο Βαλκάνος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους "Χαλκιδείς" (0-1), όπου ήταν και το τελικό σκορ.


Οι Συνθέσεις:

ΑΟ Αυλίδας (Καπελιάνης):
Γεραμάνης, Σαμαρτζής, Χούσκα, Ζάζας, Προβής, Κάκιος, Στέργκου, Σπυρόπουλος, Γιαλός (75' Τζαφέρος), Σέγκος (56' Τσομάσκα) Σπυρόπουλος.

ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου):
Μόνος, Κοροβέσης, Γκιτσάλης, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσιομπάνης (90' Αναστασίου), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (89' Τόλης) Σμυρναίος (80' Τσεκούρας)

Διαιτητής: Κάμπαξης                  Βοηθοι: Καμπούρης, Περιβολάρης


 Ρεπορτάζ  Γιάννη Δαλιάνης