Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόκριση για τον Δύστο με ανατροπή.

Την πρόκριση στην Β' φάση του κυπέλλου Ευβοίας πήρε μέσα στα Κόσκινα ο Δύστος και  μάλιστα με ανατροπή, αφού στο ημίχρονο έχανε με 1-0. Καλύτερος ο Δύστος σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά στο Β' ημίχρονο κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να πάρει την πρόκριση.
Καθολική υπεροχή στο Α΄μέρος για τους φιλοξενούμενους που πίεζαν από την αρχή αλλά χωρίς να μπορούν να σκοράρουν και στο 12' στην πρώτη επίθεση των Κοσκίνων ο Πηλιχός με εξαιρετική κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους 1-0.
Στο 21' ο μ Δύστος είχε δοκάρι με τον Μαστροκώστα Χ, ενώ στο  24' και πάλι με τον Πηλιχό Αρ. τα Κόσκινα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Έτσι πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πιλάτης Γ.
Στο 65' με διαγώνιο σουτ από πολύ κοντά ο Μοιρώτσος Ι διαμόρφωσε το 1-2( το γκολ στην κεντρική φωτό)
Στο 73' ο Ευδοξιάδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αντώνενα και έγραψε το τελικό 1-3 που έστειλε τον Δύστο στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


Άριστη η διαιτησία των Παπακωνσταντίνου, Δανιηλίδη, Καντάρη

ΑΟ Κοσκίνων: Θεοδώρου Χαρ.
Αντώνενας, Σάκκας ( 67' Δημολιάνης Ι)   Πηλιχός Γ, Δημολιάνης Ν, Περήφανος ( 80' Μπουραντάς Β), Βυργιώτης,Μπουραντάς, Μπιμπής, Δημολιάννης Β, Κερασίτης ( 75' Μανδύλης) Πηλιχός Αριστ.

ΑΟ Δύστου: Βυργιώτης Ιωάννης
Λαθουράς, Ηλίας Χ ( Μοιρώτσος Ι.) Πιλάτης Απ, Τσαλιαγκός Κυρ. Παντελής, Πιλάτης Γ, Βυργιώτης Στ, Κιούσης ( 53' Κρόκος), Μαστροκώστας Χαρ, Αναστασίου, Ευδοξιάδης,

>