Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη τρίποντο η Εν Ιστιαίας στο Αυλωνάρι

Πολύτιμο τρίποντο πήρε η Ένωση Ιστιαίας μέσα στο Αυλωνάρι σε ένα σκληρό αγώνα( που είχε πολλές διακοπές για τραυματισμούς απ' την πλευρά της Ιστιαίας αρκετές κίτρινες κάρτες και πολλές διαμαρτυρίες εκατέρωθεν ) στον οποίο η ομάδα της Ιστιαίας πήρε την νίκη με 1-0.
Τέσσερις όλες κι όλες οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα του Αυλωναρίου να είναι καλύτερη στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και να χάνει δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο 4' ο Βογιατζής έπιασε δυνατό σουτ το οποίο κόντραρε σε αμυντικό, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.
Στο 11' και πάλι ο Βογιατζής έκανε σέντρα και από κοντά ο Δημάς έβγαλε την μπάλα άουτ στο πλασέ που επιχείρησε.
Μετά το 15' η ομάδα της Ιστιαίας ισορρόπησε τον αγώνα και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 16' σε εκτέλεση φάουλ του Ανέστη ο Χροναίος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 20' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ανέστη η μπάλα βρήκε σε συμπαίκτη του και στην επιστροφή της ο Γαβριήλ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Εν. Ιστιαίας 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ).
Άλλη μια καλή στιγμή είχε το Αυλωνάρι στο 42' όταν σέντρα σουτ του Ηλία έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά είχαν την υπεροχή αλλά δεν έκαναν ευκαιρίες αφού οι αμυντικοί τακτική της Ιστιαίας διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και μάλιστα στο 89' ο Γοργομάτης Αντ  δεν βρήκε την μπάλα σε κεφαλιά ψαράκι  που επιχείρησε σε κενό τέρμα. 
Αυτή ήταν και η μοναδική φάση του δεύτερου ημιχρόνου και η λήξη βρήκε την Ένωση Ιστιαίας να πανηγυρίζει την εκτός έδρας νίκη της μέσα στο Αυλωνάρι με 0-1.


ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ.  Τόγιας.
Χροναίος, Τζελίλι, Κάργας, Μπρεγκανάκου, Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς ( 62' Βασιλείου), Πόγκας (71' Σταμέλος), Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής ( 60' Μακρυνικόλας)

Ένωση Ιστιαίας: Λάμπρος Σπίτζος.
Μπιμπάι, Περήφανος Ν, Περήφανος Γ, Αντωνίου, Τριανταφύλλου , Ταουφρέ, Γοργομάτης Ν
 ( 70΄Γοργομάτης Αντ) Στεργίου Ηλ, Στεργίου Αργ, ( 71' Βασιλείου), Γαβριήλ (55' Δήμου), Ανέστης.

Δείτε το πρώτο εικοσάλεπτο και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση


>