Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ Νέου Πύργου και Βουτά

Φιλικό παιχνίδι έπαιξαν χτες 10 Σεπτέμβρη στο γήπεδο του Νέου Πύρου οι ομάδες της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» και του κoντινού «ΑΟ Βουτά».
Στο παιχνίδι δοκιμάστηκαν όλοι οι νέοι παίκτες των δυο ομάδων και έτσι οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους στην εξέλιξη των αποφάσεών τους για το σχήμα που θα εφαρμόσουν από το ερχόμενο σαββατοκύριακο.
Το παιχνίδι έληξε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 3 – 0 τον Βουτά, με δύο γκολ του Καραβά και ένα του Λυσσέα. Να σημειώσουμε πως στο προηγούμενο φιλικό των δυο ομάδων που έγινε πριν από είκοσι περίπου ημέρες, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3 – 3.

Από φέτος οι δύο ομάδες θα είναι αντίπαλες στην Β΄ Κατηγορία και θα διασταυρωθούν σε τοπικά ντέρμπι και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρον μιας και ενδιαφέρονται και οι δυο για την καλύτερη θέση στην κατηγορία, αν όχι για το πρωτάθλημα.

Ευχάριστο γεγονός η συνύπαρξη στον αγώνα των αδελφών Μπαρμπούνη που έπαιζαν αντίπαλοι, ο Βασίλης σαν τερματοφύλακας στην «ΑΕΚ» και ο Χρήστος με τον Παναγιώτη (τερματοφύλακας και αυτός) στην ομάδα του Βουτά.

Μπεκιάρης Χρήστος