Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Δύο στα δύο» ο δικός μας Αντρέας Βλαχομήτρος , στη πρώτη σελίδα της "ΩΡΑ των Σπορ"

Δύο γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες που έχει πάρει από τον Τραϊανό Δέλλα μετράει ο δικός μας Ανδρέας Βλαχομήτρος.
Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έχει εξαιρετικές συστάσεις από την παρουσία του στη β' ομάδα της ΑΕΚ και δικαιώνει συνεχώς τις προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον.
Ο μικρός πήρε την πρώτη του ευκαιρία στο τελευταίο ματς της περσινής σαιζόν στις 21 Μαΐου απέναντι στον Πανναξιακό στο ΟΑΚΑ και μάλιστα είχε καταφέρει να σκοράρει εκείνο το απόγευμα.
Τότε ο Ανδρέας εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του άλλου νεαρού Βιδάλη και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1.

Ακριβώς το ίδιο πέτυχε ο 17χρονος και χθες 17 Σεπτεμβρίου, στη 2η ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του.
Ο μικρός Αντρέας Βλαχομήτρος μπήκε στο 46΄στο ματς και στο 55΄ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 για την ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, με τέλειο πλασέ στην κίνηση από πάσα του Φαγέ.
Να θυμίσουμε εδώ  πως ο μικρός Ανδρέας είναι από την περιοχή μας, κάτι που δικαιολογημένα μας κάνει περήφανους.
Με τον 38άρη Τζούνιορ της Λάρισας

Και αυτό γιατί πριν το τέλος του 2012 ο Αντρέας βρέθηκε από την «Ακαδημία Ιστιαίας»  στην μεγάλη «Α.Ε.Κ.», στο τμήμα Κ17,  όπου και γρήγορα έδειξε τις δυνατότητές του.
Ο Αντρέας Βλαχομήτρος  γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου το 1997 και πάντα ονειρευόταν  να παίξει σε μεγάλη ομάδα και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, κατά δική του δήλωση.

Πρότυπό του ήταν πάντα ο πατέρας του, ο παλαίμαχος  Στέφανος Βλαχομήτρος, ενώ ο προπονητής του στην «Ακαδημία Ιστιαίας» Γιάννης Βογιατζής είχε πει παλιότερα για αυτόν πώς «έχει έντονη και δυνατή προσωπικότητα αλλά και  πολύ καλή τεχνική κατάρτιση».

Μπεκιάρης Χρήστος