Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΓΣ Διαγόρας στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Γουάντο.

Αύριο αναχωρεί η αποστολή του «Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ» για την Κύπρο, για να συμμετάσχει στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Γουάντο.
Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από τις 3 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή, μέχρι την Κυριακή 5 Οκτωβρίου.
Η αποστολή θα είναι τετραμελής και θα την αποτελούν οι  Αντωνόπουλος Δημήτριος, Δήμου Άρτεμις, Παπαβασιλείου Ιωάννης και Παπάς Άνθος.
Στις εγκαταστάσεις του Διαγόρα, σήμερα Τετάρτη και ώρα 17.00 παραβρέθηκε η Δήμαρχος του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου Σπανού η οποία και απένειμε στους αθλητές της αποστολής του «Διαγόρα» το εθνόσημο που θα φορέσουν στις εμφανίσεις τους.
Μάλιστα η κα Δήμαρχος εκτός από τις ευχές για καλά αποτελέσματα που ευχήθηκε τόσο στους αθλητές όσο και στον προπονητή  τους Βαγγέλη Δήμου, δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει εκδήλωση από μέρους της Δημοτικής Αρχής για να τιμηθούν οι πιθανά διακριθέντες στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καρατε Γουάντο και οι οποίοι θα επιστρέψουν το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής.

Ο κύριος Δήμου ευχαρίστησε την κυρία Ευσταθίου Σπανού για την παρουσία της στο χώρο της σχολής του Διαγόρα και επεσήμανε πως αυτή η ενέργειά της είναι σημαντική για την στήριξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.
Δείτε μουσικό Βιντεο κλιπ από την εκδήλωση