Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απέδρασε με το διπλό


Τους πρώτους βαθμούς στην φετινή λίγκα κατέκτησε ο Άρης με το διπλό που πέτυχε στην Λίμνη. Ένα παιχνίδι που άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους καθώς δεκαπέντε λεπτά πριν το εναρκτήριο λάκτισμα τραυματίζεται ο Αλοϊζος και αναγκάζει τον προπονητή του να κάνει αλλαγή πλάνων. Στην αντίπερα όχθη για τους γηπεδούχους απουσίαζε το φορ της ομάδας ο Σωτήρης Μακρής.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η ατυχία χτύπησε για δεύτερη φορά τους κιτρινόμαυρους καθώς ο ολυμπιακός με την πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Άρη και μετά απο σέντρα απο τα δεξιά του Βασιλείου και καθώς ο κιπερ του Άρη βγήκε να καθαρίσει την φάση και να μαζέψει την μπάλα έφαγε μια κλωτσιά στο κεφάλι, όπου αυτό του κόστισε την συμμετοχή του στο υπόλοιπο του παιχνιδιού αποφεύγοντας τα χειρότερα για την υγεία του Σταματίου. Την θέση του κάτω απο τα γκολποστ πήρε ο Μαλάμος.


Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην κιτρινόμαυρη άμυνα είτε με τον Αλεξίου είτε με τον Γιαννακούλα,η κυριαρχία αυτή εξαργυρώθηκε με γκολ στο 38 μετά απο προσωπική ενέργεια απο τον Βαλάντη Αλέξιου καθώς με ωραίο σουτ έξω απο την μεγάλη έγραψε το 1-0.Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια μετά απο αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Κωσταντού απο τα 35 και βάλε μέτρα και κάπως έτσι πήγαν οι ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης δεν είχαμε κάποιες αξιοσημείωτες φάσεις, στο 70 ο Αλεξίου έκανε δυο τα τέρματα για την ομάδα του και δεύτερο προσωπικό του με άπιαστη κεφαλιά μετά απο σέντρα του Καταραχιά, ο Άρης είχε και πάλι την απάντηση του έτοιμη καθώς ο Ρούσσος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 2-2 στο 83 το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στους κίτρινους και οχτώ λεπτά αργότερα η δεύτερη χρησή αλλαγή του Άρη ο Σταθαράς έγραψε το 2-3 όπου έμελλε να είναι και τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:



ΠΑΣ Ολυμπιακός Λίμνης: Παπαδήμος, Ευσταθίου, Αγέτι, Στέφος, Καψάλας, Καταραχιάς Μαναρίτσας, Βασιλείου, Αργυροπαίς, Αλεξίου, Γιαννακούλας








Α.Ο.Άρης Αγίας Άννας: Σταματίου(5’ Μαλάμος), Γιαβάσης, Κωσταντός, Αλμπάνης, Σκοπελίτης, Καρατζάς, Τσακνάκης(72’ Ρούσσος), Κομποθανάσης(78’ Σταθαράς), Γκογκομήτρος, Δημήτραινας, Τσακλάνος








Το ρεπορτάζ και το κείμενο ανήκει στον Γιώργο Χατζηραφτάκη