Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αίας εκτός έδρας τρίποντο στον τον Αγ Λουκά

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Αίας Χαλκίδας στο Δημ. γήπεδο του Αγ. Λουκά επί της ομώνυμης ομάδας με 2-1 σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία κατάφεραν να σημειώσουν δυο γκολ στο πρώτο μέρος και να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ όταν ο Αγ. Λουκάς ανέβασε απόδοση, μείωσε στο σκορ και έφυγαν με μεγάλο διπλό από τον Αγ. Λουκά.

Με τους γηπεδούχους να ξεκινούν δυνατά άρχισε ο αγώνας και στο 2' έχασαν ευκαιρία να σκοράρουν. Γρήγορα οι παίκτες του Αία ισορρόπησαν και στην πρώτη επίθεση τους κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Τζάνου μέσα από την περιοχή 0-1.
Δείτε το πρώτο γκολ του Αίαντα
Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν και έπαιζαν ανορθόδοξα παρά την υπεροχή τους δεν έκαναν καμιά ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Αντίθετα στο 43' οι φιλοξενούμενοι σε δυνατό άουτ του Ευαγγελινού απείλησαν αλλά ο Τζανής έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ το οποίο εκτελέστηκε, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν μακριά και ο Παντελής την στόπαρε με το στήθος και με εξαιρετικό σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Αγ. Λουκά 0-2.
Δείτε το δεύτερο γκολ του Αίαντα
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν μεταμορφωμένοι και πίεσαν από το ξεκίνημα για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Στο 47' ο Παναγιάρης από κοντά πλάσαρε άουτ.
Στο 51' τετ-ετε του Γ Μεταξά που πλάσαρε άουτ
Στο 60' ο Μυτάφης από κοντά πλάσαρε εύστοχα και μείωσε το σκορ 1-2
Στο 84' σέντρα στα πόδια του Μεταξά που δεν πρόλαβε να πλασάρει, έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 80' και στην μοναδική επίθεση των φιλοξενούμενων στο Β΄μέρος ο Ευαγγελινός έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 88' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία που πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Αία να πανηγυρίζουν την μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους.

Αγιος Λουκάς: Γ. Μπόκαρης
Τζάνης,Μέας,Λάμπρου,Αντώνενας,Κουκουβάος,Γκαρούτσος,Παναγιάρης,Ζάνιος(73'Κατσαμάγκος),Μυτάφης,Μεταξάς Αν,Μεταξάς Γ (6Αντωνίου)

Αίας Χαλκίδας: Γ Φούρλης
Πετρόπουλος, Κατσαμάγκος(74' Παππάς), Τριανταφύλλου ( 18' Μανδραβέλος), Λιατίφης, Σταματίου, Παντελής, Ευαγγελινός, Μπουρλίδης, Τζάνος, Μαντάς, Λύρας.


>