Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χαμένοι βαθμοί για τον ΗΡΑ

Καλύτερος ο Ηρακλης Ψαχνών σε όλο τον αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη αφού έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στον Αλιμο που ήρθε στα Ψαχνά για την ισοπαλία. Το τελικό 0-0 αδικεί τον ΗΡΑ που έχασε μεγάλες ευκαιρίες να πάρει την νίκη.

Δυνατά μπήκε ο ΗΡΑ στον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο 2' δυνατό σουτ του Φλίγκου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 4' Τετ-ατε πλασέ του Γουόρντεν έφυγε άουτ
Στο 20' Νεο πλασέ από κοντά του Γουόρντεν έφυγε άουτ
22' Πλαλιά του Νάκα στον Φλίγκο που από κοντά δεν πρόλαβε να πλασάρει
Στο επόμενο λεπτό 23' νέα ευκαιρία με τον Γουόρντεν που πλάσαρε αλλά έδιωξαν οι αμυντικού του Αλίμου
Μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος ήταν ένα δυνατό σουτ του Μουρ που επέκρουσε εντυπωσιακά ο Μανιάτης.

Μέχρι την λήξη του πρώτου δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο και το σφύριγμα της λήξης έστειλε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια 0-0.


Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο πίεση του Ηρακλή και στο 51' βρέθηκε με τον Γουόρντεν σε θέση βολής που πλάσαρε για να αποκρούσει ο Μπαντίκος.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλιμο στο 55' όταν ο Σαγανάς ανάμεσα σε αμυντικούς πετάχτηκε πλάσαρε για να διώξει ο Μανιάτης σε κόρνερ.

Η πίεση στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του Ηρακλή ήταν ασφυκτική ενώ οι φιλοξενούμενοι με διπλή ζώνη άμυνας προσπαθούσαν να κρατήσουν το ισόπαλο γι αυτούς αποτέλεσμα
Στο 77' εκτέλεση φάουλ του Νάκα ,κεφαλιά του Φλίγκου ελάχιστα άουτ.
Στο 83' ο Ηρακλήσ πλησίασε στο γκολ όταν ο Ποσίνκοβιτς εξ επαφής πλάσαρε για να σώσει ο Μπαντίκος τον Αλιμο. Παρά την μεγάλη πίεση του Ηρακλή το σφύργμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Κούτσης):
 Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης(46' Κοτίτσας), Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Ράντι(66' Ποσίνκοβιτς), Φλίγκος(77' Πολίτης), Νάκας, Γουόρντεν

Άλιμος (Σ. Οφρυδόπουλος):
 Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Σαγανάς, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Καραμέρης, Παντελής (72' Σιμάο), Κάρδαρης(69'Μπόνκ), Μουρ, Δωροβίνης88' Σταύρου), Γαβριήλ