Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δυστυχώς αποκλείστηκε!


Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ηρακλής Ψαχνών έδωσε ίσως τον πιο ιστορικό αγώνα στην μέχρι τώρα ιστορία του, απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ηρακλή δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ είχε επιβάλει τον ρυθμό της απο τα πρώτα λεπτά, αλλά απειλούσε κυρίως με στημένες φάσεις, ενώ απο την άλλη πλευρά, ο Ηρακλή εκτός κάποιων μεμονωμένων στιγμών δεν κατάφερε να πέρασει το κέντρο. Χαρακτηριστικό γεγονός οι 18 τελικές της ΑΕΚ και καμία του Ηρακλή.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε μόλις στο 5' όταν έπειτα φάουλ του Κορδέρο, ο Μανιάτης έδιωξε πολύ ωραία σε κόρνερ για να γλυτώσει τα χειρότερα. Στο 15' ο Ζόρις πέρασε πολύ ωραία απο αριστερά, την μπάλα στον Μπαρμπόσα όπου ο τελευταίος έστειλε την μπάλα ψηλά αούτ.

Στο 21' σε μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ντακόλ λίγο έξω απο την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 27' ο Μπακάκης έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μπαρμπόσα πέρασε μόλις άουτ. Στο 31' μια καλή φάση για την ΑΕΚ. Σε μια φάση διαρκείας ο Μπαρμπόσα έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στον Ντακόλ στο δεύτερο δοκάρι, πιάνει την κεφαλιά αλλα ο Μανιάτης πιάνει όσο χρειάζεται την μπάλα και την στέλνει κόρνερ.

Στο 36' καταπληκτική σέντρα απο τον Μπακάκη ο Ζόριτς πιάνει μια πολύ ωραία κεφαλιά αλλά ο Μανιάτης απογειώνεται στο Γ' και διώχνει σε κόρνερ. Στο 39' ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ απο αριστερά, προβολή του Σαρρή απο κοντα και η μπάλα πάει στο δοκάρι της εστίας του Μανιάτη.

Το γκόλ για την ΑΕΚ ήρε στο 42' έπειτα απο στρώσιμο του Ντακόλ στον Κορδέρο ο οποίος έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μανιάτη.

΄Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με την ΑΕΚ να χάνει τις ευκαιρίες και με τον Ηρακλή να μην μπορεί να βγεί απο τα καρέ του.

Στο 48' ο Ηρακλής είχε μια πολύ καλή ευκαρια όταν μετά από λανθασμένη απόκρουση του Κολοβέτσιου, ο Λόμπα έπιασε ένα σουτ έξω απ' την περιοχή κι έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι! Στο 55' μετά από ωραία σέντρα του Ρόβα από δεξιά, ο Ζόριτς έπιασε σκαστή κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μανιάτη!

Στο 58' ο Μπαρμπόσα έκανε ένα σόλο από τον άξονα, ξεπέρασε δυο αντιπάλους και όταν μαρκαρίστηκε από τον Παληγεώργο έπεσε, κερδίζοντας ένα πολύ αυστηρό πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο ίδιος, ο οποιος τελικά έχασε το πεναλτι.

Στο 66' η ομάδα της ΑΕΚ έκανε το 2-0 όταν έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα από δεξιά, ο Μάνταλος έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μανιάτη!

Στο 79' ήρθε και το 3ο γκολ για την ΑΕΚ, όταν μετά από κλέψιμο του Αραβίδη και ωραία πάσα του Ντακόλ, ο Μπακάκης μπήκε από δεξιά στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά στην απέναντι γωνία!

Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος (69' Φαγιέ), Σαρρής, Γροντής, Ρόβας, Κορδέρο (56' Μάνταλος), Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα (76' Αραβίδης), Ντακόλ.

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Ντούνης, Σβάρνας.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (61' Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Λόμπα (67' Δηλαβέρης), Φλίγκος (72' Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης.

Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Κόσουτιτς, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δ. Αττικής) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) Τσιαμούρης (Πειραιά)