Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διακρίθηκαν οι Βάρκας Γιανούτσος, Λάμπρου στην Λετονία

Στην Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2015 προκρίθηκε η Εθνική ομάδα Παίδων ύστερα από τη νίκη της με 1-0 επί της Λετονίας στη Ρίγα.
Μεγάλη νίκη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ομάδας παίδων που επικράτησε 1-0 της Λετονίας εκτός έδρας. Έτσι, προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και την Elite Round.Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε από τον Λημνιό στο 17΄ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό. Στον αγώνα αγωνίστηκαν και οι Ευβοιώτες  Βάρκας, Γιανούτσος και Λάμπρου που είχαν καλή απόδοση.
Οι Λετονοί τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βοϊνίκις στο 61’.Στην επόμενη φάση προκρίθηκε και η Σουηδία μετά το ισόπαλο 0-0 με την Ουκρανία. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην κορυφή με πέντε βαθμούς, ωστόσο οι Σκανδιναβοί πήραν την πρωτιά λόγω καλύτερης επίθεσης.
ΛΕΤΟΝΙΑ:
 Πούρινς, Βολκοβέσκις, Πέτερσονς, Ρουμπέζις, Γκάιλις, Γιανκόβσκις, Ουλντρίκις (67΄ Κοβάλκοβς), Μόροζ (62΄ Λιέπα), Βοϊνίκις, Βάκαντσουκς (40΄+2 Γκρίνμπεργκς), Νταβιντέκοβς

ΕΛΛΑΔΑ:
 Γαβαλάς, Γιαννούτσος (46΄ Βάρκας), Ευαγγέλου, Νικολάου, Κατράνης, Οικονομόπουλος, Νάτσος, Μίγγος (80΄+1 Ζήσης), Παυλίδης (54΄ Πίσπας), Λάμπρου, Λημνιό