Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όσο έχεις άμυνα, μην φοβάσαι τίποτα

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ομάδα του ΑΟΧ απέναντι σε αυτή του Ταμυναϊκού, το απόγευμα της Κυριακής (26/10) στο δημοτικό Στάδιο Χαλκιδας.
Η ομάδα της Χαλκίδας έχει τέσσερις λόγους να πανηγυρίζει κι αυτοί δεν τα γκολ. Οι λόγοι είναι οι αμυντικοί της ομάδας. Κι αυτό γιατί, έχει καταφέρει μετά απο 6 αγωνιστικές, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Ο ΑΟΧ συνεχίζει ακάθεκτος να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος βάζοντας απο νωρίς γερές βάσεις - γιατί όχι - να το σηκώσει κιόλας.

Στο 38' ο Τσομπάνης άνοιξε το σκορ για τους Χαλκιδείς (1-0) ενω στο 52' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Στο 65' ο Ανεστης με πέναλτι ανέβασε το δεικτη του σκορ στο 3-0 και στο 69 η αλλαγή του κ. Λάμπρου, ο Κωνσταντάγκας έκανε το 4-0 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:


ΑΟΧ (Γ.Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (69' Κωνσταντάγκας), Βαλκάνος (81' Τσεκούρας), Θωμάς, Ανέστης, Ντούμας (46' Σμυρναίος)









Ταμυναϊκός (Σταματούκος): Ντουρέκας, Κρόκος, Γκαβός, Λύκος, Ιωαννίδης, Μάλλιος (63' Πιλάτης), Σταμέλος (89' Μπάνος), Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β, Τσαλιαγκός Γ., Αποστόλου (63' Λύκος)