Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Μας κόστισε η αποβολή"


Μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή Ψαχνών οι δύο προπονητές έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου. 

Απο την πλευρά του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κούτσης χαρακτηρίζοντας δίκαιη την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ επίσης μίλησε και ο Άγγελος Σικαλιάς. Από την πλευρά της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:


Τραϊανός Δέλλας, προπονητής ΑΕΚ: "Για εμάς αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντικό, μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πρώτος στόχος, αλλά και το Κύπελλο θέλει σοβαρότητα και πειθαρχία. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Σήμερα σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, είχαμε ισορροπία και στα δύο ημίχρονα, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Τηρήσαμε κατά γράμμα ότι είχαμε πει. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι πέντε αλλαγές ανταποκρίθηκαν, έχουμε δύσκολο εκτός έδρας ματς τώρα.

Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ αν ήμασταν πιο τυχεροί, αλλά είχαμε καλή εικόνα γενικά. Νομίζω ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε διάρκεια, φάσεις και αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, θα βρίσκονται οι παίκτες μεταξύ τους"


Γιώργος Κούτσης, προπονητής Ηρακλή Ψαχνών: "Με αυτό το αποτέλεσμα αποχαιρετάμε το κύπελλο. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δεν μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε στην επόμενη φάση. Πέραν του αποτελέσματος, μας κόστισε η αποβολή, διότι χάνουμε έναν πολύτιμο παίκτη. Όσον αφορά το παιχνίδι, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Άξιζε τη νίκη. 

Εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε να απειλήσουμε εκτός από μια – δύο φορές. Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τα λάθη μας. Τώρα η προσοχή μας πάει στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και τον Τραϊανό και οι στόχοι που έχουν θέσει να πραγματοποιηθούν." 

Ο Άγγελος Σικαλιάς δήλωσε: "Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Μας πίεσε. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν μέχρι το 40'. Καθόρισε το ματς αυτό το γκολ. Μετά δεχθήκαμε την αποβολή, δεν ξέρω αν ήταν όμως. Δεν είδα τη φάση. Μετά κλειστήκαμε πίσω. Κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς στην Κρήτη και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ"