Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής


Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής Ψαχνών το απόγευμα της Παρασκευής (17/10) απέναντι στην Παναχαϊκη, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Κάκιστος στο πρώτο μέρος ο... "ημίθεος", ενώ έδειχνε να μην έχει όρεξη ειδικά απο το κέντρο και μπροστά. Απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Παναχαϊκής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να "τελειώσει" νωρίς νωρίς με το παιχνίδι.

Το ματς


Στο 9' λεπτό ο Φλίγκος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Παναχαϊκής, έπειτα απο κάθετη μπαλιά που δέχτηκε, αλλά ο βοηθός έδειξε λανθασμένα οτι ο επιθετικός του Ηρακλή βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Στο 11' ο Ζλατκόφσκι έκανε ένα σουτ έξω απο την περιοχή του Ηρακλή, αλλά ο Μανιάτης έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 21' η ομάδα της Πάτρας έβαλε δύσκολα σε αυτή της Εύβοιας, όταν έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ του Ντα Κόστα, ο Μπαλού με κεφαλιά απο κοντά έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Μανιάτη (1-0). Στο 29' ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε ανύπαρκτο
πέναλτι εις βάρος του Ηρακλή σε ένα μαρκάρισμα του Γκεμίση πάνω στο Στεργίδη, ο Ντα Κόστα ευστόχησε απο την άσπρη βούλα, βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη.

Να σημειωθεί οτι αποβλήθηκαν απο τον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών ο βοηθός προπονητή ο κ.Χριστόπουλος και ο κ. Σορώκος.

Μετά το 2-0 ο... "ημίθεος" ανέβασε ρυθμούς έμπαινε στην περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά χωρίς ουσία, πλην μιας κεφαλιάς του Κώστα Φλίγκου μέσα απο την περιοχή αλλή μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε πιο επιθετικά ψάχνοντας την μείωση του σκορ, έχοντας την ουσία, ενώ η πατρινή ομάδα φαινόταν να κρατάει με μεγάλη ευκολία το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 84' ο Γουόρντεν έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή της Παναχαϊκής, όπου βρήκε τον Λόμπα αλλά το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Μπαλασάκη που μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Και στο 93' μπήκε το κερασάκι στην τούρτα για την Παναχαϊκή, όταν ο Πατινιώτης πήρε την μπάλα με τακουνάκι απο τον Μαρουκάκη εκείνος έβγαλε παράλληλη σέντρα και Ζλατκόφσκι με κοντινή προβολή έκανε το 3-0

Οι συνθέσεις


Παναχαϊκη (Δ.Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Μπαλού, Πατινιώτης, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος (80' Πλέγας), Στεργίδης (91' Χούσα), Ντα Κόστα (75' Χαρτσιάς), Ζλατκόφσκι, Μαρκουκάκης

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Κούτσης): Μανιατης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Νάκας, Γκεμίσης (81' Λόμπα), Ποσίνκοβιτς (61' Δηλαβέρης), Γουόρντεν, Φλίγκος, Ράντι (87' Κόσουτιτς).