Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι στον Δύστο

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι στο Δημ Γήπεδο Δύστου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Νηλέα Νεοχωρίου. Με τον άνεμο σύμμαχο ανα ένα ημίχρονο και για τις δυο ομάδες Δύστος και Νηλέας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη .
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και με την βοήθεια του ισχυρού ανέμου να βρίσκονται από τα πρώτα λεπτά στην εστία του Κότσαρη.
Στο 6' ο Αναστασίου έπιασε δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Κότσαρης μπλόκαρε.
Στο 10' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Αναστασίου έκανε σέντρα από δεξιά και ο Αντώνενας από το ύψος του πέναλτι με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0
Η απάντηση του Νηλέα ήρθε στην πρώτη επίθεση στο 35'στα καρέ του Δύστου με τον Παπακωνσταντίνου να πλασάρει τετ-ατε αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν.
Στο ίδιο λεπτό 35' νέα επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Σαμαράς σούταρε δυνατά, οι αμυντικοί έδιωξαν, η μπάλα κατέληξε στον ίδιο που απέφυγε έναν αντίπαλο και από πλάγια αριστερά κεραυνοβόλησε τον Λαθουρα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Χωρίς άλλη αξιόλογη φάση έληξε το ημίχρονο με τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν τον Δύστο,έχασαν σημαντικές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.
Στο 49' εκτέλεση φάουλ του Ρέτσα μέσα στην μικρή περιοχή και ο Θ Ζωντός από πολύ κοντά δεν κατάφερε να πλασάρει.
Στο 57' νέα εκτέλεση φάουλ του Ρέτσα στα πόδια του Παπακωνσταντίνου που άργησε να πλασάρει κι έσωσαν οι αμυντικοί του Δύστου.
Στο 65' ωραίες εναλλαγές της μπάλας από Γ Ζωντό και Παπακωνσταντίνου μα τον τελευταίο να μπαίνει στην μικρή περιοχή αλλά άργησε να πλασάρει κι έσωσαν οι αμυντικοί.
Το τελευταίο εικοσάλεπτο δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1.
Άριστη η διαιτησία του Γ Κασομούλη και των βοηθών του κας Κοτταρά και κ Βλάχου.

ΑΟ Δύστου:
Λαθουρά;ς, Ηλίας , Πιλάτης, Τσαλιαγκός, Ευδοξιάδης (32' Κιούσης), Κρόκος, Πιλάτης Δ, Αντώνενας,(86' Πιλάτης Σπ), Μαστροκώστας Χαρ, ( Μπάνος), Αναστασίου, Μοιρώτσος Γ.

Νηλέας Νεοχωρίου:
Κότσαρης, ΖωντοςΑθ (81' Κότσαρης Γ), Τζόκας, Πούρης, Ζέρβας, Μακρής, Ζωντός Γ( 85' Κότσαρης Κ), Μαστροκώστας, Σαμαράς, Ρέτσας, Παπακωνσταντίνου ( 77' Μουρίκης).

>