Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευ(Χ)αριστημένος μόνο ο ένας.

Η Ερέτρια είχε τη καθολική υπεροχή στο ντέρμπι με τη Δροσιά δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και παραχώρησε τη πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Το τελικό 2-2 αδικεί τους γηπεδούχους σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα και αφήνει ευχαριστημένη την ομάδα της Ανθηδώνας που είχε 100% επιτυχία στις ευκαιρίες της.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας είχε 2 κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 5’ ο Μώρος φάτσα με το τέρμα σημάδεψε το Ντουμάνη και στο 45΄η καρφωτή κεφαλιά του Παριανού υποχρέωσε το γκολκίπερ του ΑΠΚΟ στη πρώτη του μεγάλη επέμβαση.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 49΄ο εξαιρετικός Τόρα με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Δυο λεπτά αργότερα ο Ντουμάνης είπε πάλι όχι στο κοντινό σουτ του Μώρου και στο 53 ο Τόρα έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής.
 Η ονόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε 59΄όταν ο Σπυρόπουλος τα έβαλε με όλη την άμυνα της Ερέτριας και πέρασε τη μπάλα στο Βουλωμένο που με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Μώρος έφωσε προβάδισμα στην ομάδα του 2-1, αλλά στο 67΄ο Λίφο με ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από ασίστ του Σπυρόπουλου ισοφάρισε ξανά 2-2.
Στα τελευταία 25 λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν 4 κλασικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Αγραφιώτη στο 83. Άριστη η διαιτησία του Σέγκου.
Ακούστε δηλώσεις των δυο προπονητών

ΑΟ Απόλλων Ερέτριας(Π.Τοκπασίδης): 
 Μητακίδης, Πεππές, Λιατύφης, Βελαέτης, Κούτρας, Ευγενίου, Μεμάι (46΄Αγραφιώτης), Ρωμανός (85΄Ρούσος), Τόρα, Παριανός, Μώρος.
ΑΠΚΟ Δροσιά (Δ. Αντωνόπουλος):
 Ντουμάνης, Τσούτης Ρ., Φρυγανάς Γ (53΄Βουλωμένος, 62΄ Ζαχαριάς)., Φρυγανάς Χ., Τσούτης Αθ., Ρίτσα, Σπυρόπουλος (88΄Γκάγκαρης), Σάλεμ, Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος, Λίφο.

>