Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιρασιά στο ντέρμπι των Κοσκίνων (Βίντεο)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το γειτονικό εξ αναβολής ντέρμπι στο Δημ. γήπεδο Κοσκίνων ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ηρακλή Πρασίνου. Το 0-0 δεν αδικεί κανέναν και στο τέλος όλοι οι αθλητές αποχώρησαν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες, με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει στους φιλοξενούμενους και το δεύτερο στους γηπεδούχους.
Με τις δυο ομάδες να φυλάνε καλά τα νώτα τους ξεκίνησε ο αγώνας αλλά με τον Ηρακλή Πρασίνου να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά επιθετικά να είναι ακίνδυνος. Δυο φάσεις είχε το πρώτο μέρος μια για κάθε ομάδα.
Στο 9' δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ν. Δημολιάνη κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 27' ο Κέκης από πλευράς φιλοξενουμένων πλάσαρε αλλά ο Αντώνενας μπλόκαρε την μπάλα.
Δείτε στιγμιότυπα του Α' ημιχρόνου
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πήραν τον έλεγχο του κέντρου αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Ηρακλή.
Η μοναδική καλή στιγμή του δεύτερου μέρους ήταν για τον Ηρακλή Πρασίνου όταν ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε με τα πόδια ασθενώς, η μπάλα έφθασε στον Καβαλάρη που πλάσαρε αλλά ο Αντώνενας έπεσε στην αριστερή του γωνιά κι έσωσε την εστία του από το λάθος που είχε κάνει.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς 0-0.

ΑΟ Κοσκίνων: Μπ. Θεοδώρου
Αντώνενας, Περήφανος (72' Μανδύλης), Δημολιάνης Ι, Δημολιάνης Ταξ, Σαπουνάκης, Βυργιώτης, Μπουραντάς, Δημολιάνης Ν, Πηλιχός Γ, ( 58' Δημολιάνης Β), Πηλιχός Αρ, Δημολιάνης Ι.

Ηρακλής Πρασίνου: Ν Περήφανος
Γούναρης, Γεωργικόπουλος ( 90' Μπάνος), Τριανταφύλλου ( Καβαλάρης), Κουσερής, Καρατζάς, Μπουλής, Λαθουράς, Κιούσης, Κέκης (87' Δεμερτζής), Σπίθας, Λατίφι.

>