Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών (Αρτέμιδες) – Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου 0 – 4

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών έγινε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Ιστιαίας το παιχνίδι μεταξύ της μοναδικής γυναικείας ομάδας της Βόρειας Εύβοιας και του Αγίου Δημητρίου.
Ένα καλό παιχνίδι με αρκετά πολυπληθή κερκίδα και με τις «Αρτέμιδες» να έχουν ανέβη σε απόδοση σε σχέση με πέρσι που ήταν η πρώτη τους αγωνιστική χρονιά.


Η ομάδα του Αγ. Δημητρίου είχε φανερή υπεροχή του παιχνιδιού, μιας και είναι ομάδα με αρκετή εμπειρία στα πρωταθλήματα γυναικών και με κορυφαία την Γρυλάκη που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ.
Τα κορίτσια του Θανάση Γουρνά είχαν αξιοπρεπή παρουσία και προσπάθησαν να σκοράρουν χωρίς επιτυχία, αλλά έφυγαν από το γήπεδο πλουσιότερες από άποψη εμπειρίας.

Το φιλμ του αγώνα


1΄ Σουτ της Κοντογιάννη στο οριζόντιο δοκάρι της Παπαδοπούλου.
6΄ Σουτ της Χρυσοστομίδου μέσα στην μικρή περιοχή, αποκρούει σωρήρια σε κόρνερ η Παπαδοπούλου.
16΄  Η Γρυλάκη γράφει το 0 -1 με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή.
40΄ Για δεύτερη φορά η Κοντογιάννη βρίσκει το οριζόντιο της Παπαδοπούλου και χάνει την ευκαιερία να αυξήσει το σκορ.
54΄ Εκτελείτε φάουλ από την Παπαδάκη από καλό σημείο και σε κομπίνα με την Λάζαρη, τελικά εκτελέι δυνατό σουτ η Γρυλάκη και βρίσκει τα δίχτυα των «Αρτέμιδων» για δεύτερη φορά. ( 0 - 2 )
75΄ Σε νέα επίθεση του Αγίου Δημητρίου, η Μπουλέκου πλασάρει στην Γρυλάκη και αυτή τερματίζει την μπάλα στα δίχτυα της Παπαδοσπούλου καταγράφοντας χατ τρικ ( 0 – 3).
90΄ Λίγο πρίν το τέλος του αγώνα, η Γρυλάκη και πάλι πετυχαίνει γκολ και στέλνει την ομάδα του Αγίου Δημητρίου με το τρίποντο ( 0 – 4 ).

AO Ωρεών (Αρτέμιδες)
(Θανάσης Γουρνάς):

Παπαδοπούλου, Καπελλαρή Ε, Βαρβούζου, Τσελίκα, Σταμούλου (58΄ Παυλάκη), Γαβριήλ (55΄ Ρουμελιώτη), Αναγνώστου (76΄ Λιάκου), Κυρπισλίδη, Ευλιάτη, Χριστοφορίδου, Καπελλαρή Μ


Άγιος Δημήτριος
(Σάκης Δικελίδης):
Δημητροπούλου, Παντελιά, Μπεκρή, Ρεπάνη, Χρυσοστομίδου, Κοντέλη, Παπουλίδου (56΄  Παναγιωτοπούλου), Κοντογιάννη (50΄ Μπουλέκου), Παπαδάκη, Γρυλάκη, Λαζάρου (80΄ Καραμπινά)

Διαιτητής: Αριστείδης Αλιάγας
Βοηθοί: Κορέστη Ζωή – Κωνσταντίνα και Πατέστη Άννα
(και οι τρείς από το σύνδεσμο διαιτητών Ανατολικής Αττικής)

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ