Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Χ¨" στην Καστέλλα το Αυλωνάρι, 1 - 1

Μοιράστηκαν βαθμούς στο παιχνίδι «Καστέλλα – Αυλωνάρι» μιας και έληξε ισόπλαο 1 – 1.
Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 20΄ ο Ζήσης κατάφερα να βρεί τα δίχτυα του  Πετράκη και να κάνει το 1 – 0.
Το Αυλωνάρι δεν το έβαλε κάτω και απάντησε σχετικά γρήγορα, στο 38΄ συγκεκριμένα με τον Ηλιά που σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει στον Ταψή και απομακρύνεται.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικοί στο χόρτο και στο 52΄ ο Ηλίας εκτελεί κόρνερ που με κεφαλιά ο Πούκας ψάχνει τα δίχτυα αλλά ο Μαντάς του λέει όχι και με το κεφάλι απομακρύνει σε κόρνερ.
Στο 57΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο κ. Παπακυριάκος δίκαια έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μαντά αφού βρισκόταν κοντά και είδε τον παίκτη της Καστέλλας να σπρώχνει και να ρίχνει κάτω τον Πούκα.
Το Αυλωνάρι κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 79΄ με τον Δήμα που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 – 1, εκτελώντας σουτ μέσα από την περιοχή του Άντι και βρίσκοντας τα δίχτυα του.
Καλή η διαιτησία του κ. Παπακυριάκου και των βοηθών του.

ΑΠΟ Καστέλλας
Άντι, Ζενές, Ταψής, Κεχαγιάς, Σπανός, Ράζος, Μπασινάς, Γκάβαλης, Μήτρου, Λαφαζάνης, Μαντάς, Ζήσης (67΄ Τσούτσης – 90΄ Παπακυριάκου)

ΑΟ Αυλωναρίου
Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεκανάκου (72΄ Σαμαράς), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Πούκας, Δήμας (88΄ Παππάς), Μακρής (46΄ Μακρυνικολιάς), Κοτρόζος, Ηλίας, Τζελίλη

Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Φεργαδή – Αντωνίου
Ρεπορτάζ: Σπύρος Βαβουλιώτης