Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τεράστια επιτυχία στο 3ο All Star του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑ

Για άλλη μια φορά κερδίσαμε  το στοίχημα και καταφέραμε να μετατρέψουμε την Αιδηψό σε μπασκετικό προορισμό.
              Το 3ο All Star του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑ Αιδηψού  διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο φίλαθλος κόσμος, κατέκλυσε το κλειστό των Λ.Αιδηψού για να παρακολουθήσει ένα διαφορετικό αγώνα μπάσκετ.
              Στη φετινή γιορτή μας,   εκτός από την αντρική και εφηβική μας ομάδα, πήραν μέρος οι παρακάτω αθλητές: 
           Κων/νος Δέδες,  Χρήστος Λάκκας,  Κων/νος Παπαντωνάκος (Α2-Παγκράτι), Γιάννης Χαρατσής,  Βαγγέλης Νικολάου (Γ’ εθν.- Κάδμος),  Αλέξανδρος Στεφάνου (Α’ ΕΣΚΑ-Μελίσσια), Νίκος Ξετρίχης (ΕΣΚΑΝΑ-Προφ.Ηλίας), Δημήτρης Μπλέτσας (X.B.A Χαλκίδα) και οι χαλκιδαίοι  διαιτητές Γιώργος Μπλέτσας και Σπύρος Κοκορδάτος. 
                Ρόλο προπονητή ανέλαβαν οι Βαγγέλης Αλεξανδρής (Α1-Πανιώνιος) και Αποστόλης Αναστασίου (Γ’ Εθν. Κάδμος) με βοηθούς τους Φώτου Μάκης και Στάμου Λευτέρη (Σύλλας).
                Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο μας ήταν η παρουσία του κ.Βαγγέλη Αλεξανδρή, ενός από τους σπουδαιότερους  τεχνικούς στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με  έναν λιτό και δυναμικό λόγο ζήτησε από τη Δήμαρχο  να στηρίζει έμπρακτα  τον αθλητισμό ,  τα νέα παιδιά  και τέτοιου είδους  προσπάθειες που προβάλλουν όχι μόνο το άθλημα του μπάσκετ αλλά και την ίδια την περιοχή μας. Χαρακτηριστικά είπε πως του χρόνου που θα ξαναέρθει το γήπεδο πρέπει να έχει ξύλινο παρκέ για τη σωστή και ασφαλή άθληση των αθλητών. 
                Από το αγωνιστικό μέρος, δεν έλειψε το θέαμα με καταιγισμό τριπόντων και θεαματικές φάσεις με τους παίκτες να δίνουν συμμετοχή όχι μόνο στους θεατές αλλά και στους διαιτητές, οι οποίοι παρασυρμένοι από το εορταστικό κλίμα σούταραν και πανηγύρισαν μαζί μας. Τα δε καρφώματα του Παπαντωνάκου ξεσήκωσαν τους πολυάριθμους για τα Αιδηψιώτικα δεδομένα θεατές…
             Στις ανάπαυλες έγιναν απονομές τιμητικών πλακετών στους διαιτητές κκ. Μπλέτσα και Κοκορδάτο και στους προπονητές κ. Β.Αλεξανδρή , για την προσφορά τους στο άθλημα και στον κ. Αναστασίου ως πρωταθλητή ΕΣΚΑΣΕ 2013-2014.
             Για τον Διαγωνισμό τριπόντων είχαμε νικητή τον Κων/νο Δέδε (Παγκράτι) 17π. που κέρδισε στον τελικό τους Στεφάνου 11π. και Ξετρίχη 7π. , ενώ την παράσταση έκλεψε ο εντεκάχρονος  νικητής  των τριπόντων παίδων-εφήβων,  που συμμετείχε και στον αντρικό τελικό , Κων/νος Μαυροζούμης (2003) .
              Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Ιωάννου,  Γενικό Γραμματέα της ΟΔΚΕ, την κα Λίνα Ευσταθίου-Σπανού,  Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού , τον κ. Δ.Ζουπανιώτη, Αντιδήμαρχο Αιδηψού, τον κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο, Πρόεδρο Νομικού Προσώπου του Δήμου , τον σύμβουλο της δημάρχου  σε θέματα τουρισμού-αθλητισμού και πολιτισμού κ. Βλαχοστέργιο  για την παρουσία τους , καθώς επίσης την Εμμανουέλα Μπεϊνόγλου που κατάφερε σε δύο μέρες να παρουσιάσει ένα πλήρες μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τα κορίτσια των υποδομών μας για τις ανάπαυλες του παιχνιδιού.
            Το ΔΣ του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑ Αιδηψού ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους χορηγούς της διοργάνωσης: 

               Τα Ξενοδοχεία της πόλης μας ΑΛΚΗΣΤΙΣ (Στάθης Φώτου),  ΑΝΕΜΟΛΙΑ (Κωνσταντίνα Μπούγαλη -Φώτου),  ΕΙΡΗΝΗ (Χρυσούλα Τσότσου),  ΕΡΜΗΣ (Νίκος Πίττας),   9 QUEENS  (Γιώργος Σκουρτανιώτης),  τα CAFÉ ΑΚΤΑΙΟΝ και CRESCENDO στα Λουτρα Αιδηψού,  τον Γιώργο Στέφο για την ηχητική –ηλεκτρολογική κάλυψη και παρουσίαση του all star , τον Τριαντάφυλλο Τσότσο για τις μουσικές του, τον κ. Γυμνασιάρχη του ΓΕΛ Αιδηψού για τη συμπαράσταση , την Εμμανουέλα για το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα,  τους εθελοντές –φίλους  που βοήθησαν σε όλους τους τομείς του all star, καθώς και  τον οικοδόμο  Σβετζούρη Δημήτρη και  τα βιομηχανικά πλυντήρια Γιώργος Φώτου για την πολύπλευρη και συνεχή βοήθειά τους στο ΣΥΛΛΑ.   
               Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, σε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν με την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
                              Καλά Χριστούγεννα – Καλή Χρονιά  ……..                          
    Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

>