Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φ.Σ.Α Ταμυναϊκός: Διαμαρτυρία

Ο Ταμυναϊκός, στα 58 χρόνια παρουσίας του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, έχει αποφύγει επιμελώς να ασχολείται με την διαιτησία, σεβόμενος το έργο της.

Δυστυχώς όμως, η άδικη διαιτησία που δεχτήκαμε στον αγώνα της Κυριακής 14/12/2014 με την Εν. Ιστιαίας στο γήπεδο μας,  ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο διαιτητής κ Πάνος , με πολλαπλά λανθασμένα/άδικα σφυρίγματα,  πέναλτι το οποίο δεν υπέδειξε  και  κόκκινη κάρτα που λανθασμένα υπέδειξε  κίτρινη  ,  συνέχισε να αλλοιώνει τα αποτελέσματα της ομάδας μας και να επιβεβαιώνει την έλλειψη ικανότητας του να τηρεί τους κανόνες της διαιτησίας και να σέβεται το ποδόσφαιρο.

 Ο κ Πάνος, έχει αδικήσει την ομάδα μας επανειλημμένως στο παρελθόν,  σε κρίσιμους αγώνες πρωταθλήματος όπως με τον ΑΟ Αυλωναρίου, τον ΑΟ Κύμης και βέβαια τον αγώνα με τον ΑΟ Χαλκίδας όπου μας στέρησε το πρωτάθλημα,  γεγονότα τα οποία γνώριζε η επιτροπή ορισμού διαιτητών και θα μπορούσε να τα  λάβει σοβαρά υπ` όψιν της, πριν τον  ορίσει.

Ο κ Πάνος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα  παραδέχθηκε τα λάθη του λέγοντας στον πρόεδρο του συλλόγου μας  ότι έκανε λάθος  για το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα  που δεν έδωσε, αλλά ότι τα υπόλοιπα 94 λεπτά ήταν πολύ “καλός” μαζί μας, συμπεριφορά η οποία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετώπισε, μη σεβόμενος τους ποδοσφαιριστές μας, τους παράγοντες, αλλά και τους φιλάθλους μας.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπ` όψιν τα εις βάρος της ομάδας μας γεγονότα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να καταδικάσει τη διαιτησία του κ Πάνου, ζητώντας την εξαίρεση του από τους αγώνες της ομάδας μας. 
 Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσουμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα δεχθούμε καμία ανάλογη αντιμετώπιση από κανέναν ενώ όλοι οι υπαίτιοι τέτοιων περιστατικών θα μας βρίσκουν απέναντι τους. Ο Ταμυναϊκός  ακάθεκτος, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, προσφέροντας παραδείγματα αθλητικού ήθους στους νέους της περιοχής μας και όχι μόνο.








Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του συλλόγου