Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε ο Λήλας.

Εύκολο μεσημέρι για τον Λήλα που πήρε εύκολα την νίκη με 3-0 επί του ΑΟ Σκύρου και μάλιστα και τα τρία γκολ ο Λήλας τα πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο.
Δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Λήλας και πολύ γρήγορα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 9' με γκολ που σημείωσε ο Τρίκκας 1-0.
Στο 12' ο Νάνο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Γιαλού.
Στο 25' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με σκόρερ τον Τρίκκα, όταν μετά από αλλεπάλληλα σουτ και κόντρες η μπάλα έφθασε στον Τρίκκα που από κοντά πλάσαρε εύστοχα 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 31' μια κεφαλιά του Καρλατήρα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκολκίπερ της Σκύρου Γιαλός.
Η Σκύρος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και στο 45' οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Χαλιώτη ύστερα από σέντρα του Νάνο τριπλασίασαν τα τέρματα τους
3-0.
Το σύριγμα της λήξης του ημιχρόνου βρήκε τον Λήλα να προηγείται με 3-0.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους στο 61' όταν ο Χαλιώτης βρέθηκε απέναντι από τον Γιαλό αλλά πλάσαρε άουτ.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Λήλα στο 65' με τον Τρίκκα να πλασάρει και οι αμυντικοί της Σκύρου έδιωξαν σώζοντας την εστία τους.
Χωρίς αξιόλογες φάσεις συνεχίστηκε ο αγώνας με τους γηπεδούχους με το υπέρ τους 3-0 να έχουν ρίξει τον ρυθμό τους και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Τσάμαρη.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Λήλα νικητή με 3-0 σκορ που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο.