Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο ύψος του ο "ημίθεος"


Όποιος δεν έχει δει το παιχνίδι και ακούει ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών 5-1 σίγουρα θα βγάλει εύκολα συμπεράσματα το οτι η "Κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ διοργάνωσε άλλο ένα "πάρτι".

Λάθος! Ο Ηρακλής Ψαχνών παρά το βαρύ σκορ, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, γνωρίζοντας ταυτόχρονα το ποια ήταν η αντίπαλος του. 

Ο... "ημίθεος" δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε νωρίς νωρίς με την πλάτη στον τοίχο καθώς όπως είναι γνωστό ότι «κι ο άγιος φοβέρα θέλει». Το ίδιο ισχύει όμως και με ομάδες που ενίοτε αδικούν τους εαυτούς τους. Μετά τη μουρμούρα που προκάλεσε η κακή εικόνα με την Ερμιονίδα (αλλά και με τον Φωστήρα) η ΑΕΚ μπήκε όπως περιμένει ο κόσμος της να μπαίνει σε κάθε ματς αυτής της κατηγορίας. 


Παρά τις αλλαγές λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ντου στο γήπεδο. Και απέδειξαν πως όταν είναι σοβαροί, καθαρίζουν… από τ’ αποδυτήρια. Η ΑΕΚ με δύο γρήγορα τέρματα στο 3' και στο 5' από τους Μπρέσεβιτς και Πλατέλλα αντίστοιχα έδειξε οτι δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει τροφή για μουρμούρες. 


Όμως, η νευρικότητα δίχως κάποιο ιδιαίτερο λόγο που είχε η "Κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ μετά την επίτευξη των δύο γρήγορων τερμάτων, έδωσε στον Ηρακλή την ευκαιρία να μην κάτσει στο καβούκι του με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Φοιρού, παρά το 2-0 στην πλάτη, επιδίωκαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Όποτε κατάφεραν να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ (7' Γκεμίσης, 33' Γουόρντεν), ο Ανέστης δήλωνε παρών! Απο εκείνη την στιγμή και μέχρι να τελειώσει το 1ο ημίχρονο ο Ηρακλής, προσπαθούσε να βγάλει φάσεις, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να βρίσκεται σε αρκετή νευρικότητα και να μην μπορούν να κάνουν σωστές μεταβιβάσεις. Στο 40', ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα. Ο Ντούνης με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μελίσσα.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Τραιαννού Δέλλα είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-1. Ο Παληγεώργος εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Μπακομήτρος ήταν αφύλαχτος και με κεφαλιά νίκησε τον Ανέστη.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' ήταν μια κλάση ανώτεροι και το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 77' ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Αραβίδης έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και με προβολή ο Μπρέσεβιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με κεφαλιά ο Λαμπρόπουλος στο 83', ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου, ο οποίος είχε δοκάρι στο 90'.

Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61' Ρόβας), Γροντής, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μ. Ντούνης (72' Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80' Τσεβάς).


ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Τσιμότζι (80' Χατζηστάμου), Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (46' Νάκας), Ράντι, Κοτίτσας (80' Πολίτης), Σικαλιάς, Γουόρντεν.