Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Απόλλων την μπάλα το Αυλωνάρι την ουσία

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Αυλωναρίου στο γήπεδο ''Ν. Κούκης'' επί του Απόλλων Ερέτριας με 2-0 και για 8η αγωνιστική έμεινε αήττητος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά οι γηπεδούχοι την ουσία και πήραν μια καθαρή νίκη.
Δυνατά ξεκίνησε ο Απόλλων και με την βοήθεια του αέρα άρχισε να βρίσκεται πιο συχνά στην περιοχή του Αυλωναρίου είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του κέντρου, αλλά την πρώτη ευκαιρία την έκανε το Αυλωνάρι σε πλασέ από κοντά του Μακρή στο 6' που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 14' από μια μακρινή μπαλιά ο Τόρα έπιασε δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ.
Στο 18' σε μια εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα του Ηλία, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο Τόρα αλλά ο Πετράκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πεπές από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ( Βίντεο).
Στο 30' νέο σουτ έξω από την περιοχή του Τόρα μπλόκαρε ο Πετράκης.
Στο 39' ο Κοτρόζος πέρασε δυο αντιπάλους έκανε παράλληλη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κανείς παίκτης του Αυλωναρίου να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 40' ο Απόλλων έχασε νέα ευκαιρία όταν ο Αγραφιώτης πλάσαρε από πλάγια δεξιά και την μπάλα να περνά ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πετράκη.
Δείτε στιγμιότυπα και το χαμένο πέναλτι του Απόλλωνα
Στην επανάληψη τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κοτρόζου που εκτέλεσε εύστοχα ο Φρυγανάς ανοίγοντας το σκορ 1-0
Δείτε την φάση του πέναλτι και το γκολ του Αυλωναρίου

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκε η πίεση των φιλοξενούμενων και στο 60' το Αυλωνάρι διπλασίασε τα τέρματα του όταν Μακρής και Κοτρόζος συνδυάστηκαν περίφημα, ο Κοτρόζος πέρασε και τον Μητακίδη, πάσαρε στον Μακρή που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-0.
Στο 68' σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 80' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Φρυγανά με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ πάνω σε φάση ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο του Αυλωναρίου.
Η ομάδα του Απόλλων αν και είχε την κυκλοφορία της μπάλας δεν δημιούργησε ευκαιρία στο δεύτερο μέρος.
Το σφύριγμά της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την σημαντικά αυτή νίκη.
Ακούστε δηλώσεις μετά τον αγώνα

ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ. Τόγιας
Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής, Κοτρόζος ( 76' Πόγκας), Ηλίας, Φραγγής( 90' Σατήρης).

Απόλλων Ερέτριας: Παν. Τοκπασίδης
Μυτακίδης, Αλμπάν ( 58' Ρούσος), Λιατίφης (83' Σταματάκος), Βελαέτης, Πεππές, Ευγενίου, Αγραφιωτης, Ρωμανός,Τόρα, Παριανός, Μώρος.


>