Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση του Δ. Ζουπανιώτη, προπονητή του «Βυζαντίου Ν. Πύργου»

Με νίκη της «ΟΠ Αιδηψού» 1 - 0 τελείωσε ο αγώνας με το «Βυζάντιο Νέου Πύργου» στο γήπεδο Λουτρών Αιδηψού.
Αμέσως μετά τον αγώνα λάβαμε ανακοίνωση του προπονητή της ομάδας του Νέου Πύργου, Δημήτρη Ζουπανιώτη.
Η ανακοίνωση είναι πολύ σκληρή θα λέγαμε και έχει υπόνοιες για τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, εμείς όμως οφείλουμε να την δημοσιεύσουμε μιας και είναι ενυπόγραφη.
Σαφώς δεν παίρνουμε θέση σε καμιά διένεξη κανενός παράγοντα, κανενός προπονητή και όπως οφείλουμε, απλά παραθέτουμε την ανακοίνωση κρατώντας και την αρχική ορθογραφία.
Η ίδια ανακοίνωση μετά απο λίγο αναρτήθηκε αυτούσια και στην προσωπική σελίδα του κ. Ζουπανιώτη στο FaceBook, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε.
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συγχαρητήρια για την μεγάλη τους νίκη στους παίκτες της ΌΠΑ και για την προσπάθειά των δικών μου παικτών, ίσως αν είσασταν πιο αποτελεσματικοι στην τελική προσπάθεια. βάση τελικών και έμπαιναν τα δύο δοκάρια θα περνάμε κάτι από Αυτο το παιχνίδι...
Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος...
το κόμπλεξ και οι ύβρεις προς εμένα προσωπικά. του μετρ του είδους Προπονητή της ΌΠΑ δεν θα του κάνω το χατήρι να Τις σχολιάσω και να πέσω στο επίπεδο του.
έχω να του πω όμως ότι θα με βρίσκει μπροστά του και θα περιμένουμε το δεύτερο γύρο για να τον φιλοξενήσουμε όπως πρέπει...
η πλειοψηφία των παικτών της ΌΠΑ ήταν άψογη....
Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Λιχαδα...
Καλή πρωτοχρονιά»