Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Κηρίνθου - Ερμής Πηλίου 1-0

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Κηρίνθου στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Ερμή Πηλίου(1-0).Με την νίκη αυτή οι κιτρινόμαυροι φτάνουν τους 25 βαθμούς και ανεβαίνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας του 1ο ομίλου.
Από την άλλη,ο Ερμής που ενισχύθηκε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου αποκτώντας τέσσερις ποδοσφαιριστές προσπάθησε να πάρει κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι αλλά έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου κυρίως.
Στο 23' ο Μπουζάλας έπιασε ωραίο σουτ,μπλόκαρε ο Παράβαλος.
Στην συνέχεια είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο 37' ο Μόσχος Ευάγγελος μπήκε στην περιοχή μόνος απέναντι από τον Ανδρίτσο πλάσαρε άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα και στο 39' διπλή καλή στιγμή για την ΑΕ Κηρίνθου να ανοίξει το σκορ, ο Βρέττος Παναγιώτης εξαπέλυσε ωραίο σουτ,όπου απόκρουσε ο Ανδρίτσος και στην επιστροφή, σουτ του Μόσχου πάνω στην γραμμή και σαν από μηχανής θεός έσωσε ο Κυριάκου.
Με το 0-0 οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο  με την ομάδα της Κηρίνθου να δείχνει πως ήθελε πολύ το παιχνίδι.Έτσι στο 55' σε μια επέλαση από αριστερά ο Μόσχου Ευάγγελος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από αμυντικό παίχτη του Πηλίου και ο κύριος Γκρινιάρης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ματράκας κάνοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές επιζητώντας το γκολ που θα ισοφάριζαν το παιχνίδι.
Στο 65' ο Μπουζάλας από καλή θέση έπιασε κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Παράβαλος και στο 83' ο Τσούτσης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κηρίνθου.
Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα λεπτά έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα,αφού ο κύριος Γκρινιάρης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κόκκινη κάρτα τον Τζανή.



ΑΕ Κηρίνθου:
Παράβαλος, Δημητρίου, Τριανταφύλλου, Βρέττος Γιωρ, Δρακόπουλος, ΜοσχουΕ, ΒρέττοςΓρ, Ματράκας, Γεωργουσόπουλος(46'ΜοσχουΑν), ΒρέττοςΠ, Τζανής

Ερμής Πηλίου:
ΑνδρίτσοςΙ, Μπουζάλας, Ζυγογιάννης, Κοντάκης, Κυριάκου, Τσούρτης, Καψάλας(60'Τζαφέρος), ΑνδρίτσοςΤ, ΜπουζάλαςΔ, Ρονάλντο, Καμπούρης(46'Ριζογιάννης).