Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χωρίς να φορτσάρει 2-0 ο Ταμυναϊκός τον ΑΟ Σκύρου ( ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ο Ταμυναϊκός πήρε άνετη νίκη από τον ΑΟ Σκύρου με 2-0 με γκολ που πέτυχε από ένα σε κάθε ημίχρονο και μάλιστα το δεύτερο αυτογκόλ (Βίντεο), απέναντι σε μια Σκύρο που δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα τους γηπεδούχους.
Δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Ταμυναϊκός και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο είχε δυο ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ στο 10' σε τέτ-ετε του Σταμέλου ελάχιστα άουτ και στο 12' σε δυνατό σουτ του Κούρτη. Για το υπόλοιπο δεκαπεντάλεπτο είδαμε παιχνίδι κέντρου χωρίς ευκαιρίες. 
Στο 30' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν σουτ του Σταμέλου απέκρουσαν οι αμυντικοί, με την μπάλα να στρώνεται στον Ιωαννίδη που την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Αλλη μια ευκαιρία είχε ο Ταμυναϊκός στο 44' σε πλάγιο δυνατό σουτ του Λύκου που πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος μια μόνο φορά πλησίασαν τα καρέ του Ντουρέκα σε εκτέλεση φάουλ του Στεφάνου που έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμό και οι δύο ομάδες με τον Ταμυναϊκό να έχει τον έλεγχο αλλά να είναι ακίνδυνος και να μην δημιουργεί φάσεις παρά την υπεροχή του.
Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Ταμυναϊκού το κατάφεραν οι παίκτες της Σκύρου που έβαλαν μπροστά τον Ταμυναϊκο με 2-0. Ήταν το 56' ο Πιλάτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μανωλάκης μπήκε μπροστά στον Γιαλό και στην προσπάθεια του να αποκρούσει με τον ώμο τη έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του 2-0.
Μετά το 70' έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και μέχρι το τέλος δεν υπήρξε ευκαιρία παρά μόνο μία στο 90' σε δυνατό σουτ του Κούρτη έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαλός ο οποίος είχε άλλες δυο καλές επεμβάσεις στο 73' και στο 81'.
Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητή με 2-0 τον Ταμυναϊκό.
Δείτε στιγμιότυπα και το 2ο γκολ του Ταμυναϊκού

Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος.
Ντουρέκας, Μάλλιος, Κρόκος, Καρατζάς, Λύκος Δ, Πιλάτης, Σταμέλος, Κούρτης, Τσαλιαγκός Β ( 90' Κιούσης), Λύκος Μ (87' Μπάνος), Ιωαννίδης.

ΑΟ Σκύρου: Αθ. Δρόσος.
Γιαλός, Κυριακόπουλος, Χιώτης, Μαυρίκος, Ξανθούλης, Δαλακλίδης, Μανωλάκης Ι, Μανωλάκης Αλ, Τσελεπής, Στεφάνου ( 65' Τραχανάς), Θελελίδης( 80' Γιαλός Θ).


>