Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολη επικράτηση. Απόλλων Ερέτριας Δόξα Προκοπίου 4-0

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ερέτριας όπου ο τοπικός Απόλλων  επικράτησε εύκολα επί της ουραγό του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας της Εύβοιας Δόξα Προκοπίου.
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι και στο 15' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μώρου.
Ο ίδιος ο παίχτης που κέρδισε το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Παμφίλης όμως έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
Ότι δεν κατάφερε ο Μώρος στο 15' το κατάφερε ο Τόρα στο 27'όπου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παμφίλη ανοίγοντας το σκορ (1-0).
Στο 37' η ομάδα της Ερέτριας είχε δοκάρι με τον Αγραφιώτη.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα του Απόλλωνα να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 43' με τον Αγραφιώτη.
Με το 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η φιλοξενούμενοι έχασαν την πιο σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με τον Δασκαλόπουλο να αστοχή από καλή θέση μέσα από την περιοχή.
Στο 63' ο Τόρα με πλασέ έκανε 2-0 τελειώνοντας κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι.
Επτά λεπτά αργότερα και στο 70' ο Μώρος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3-0.
Στο 74' ο Αγραφιώτης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε και σε κάποιον παίχτη στο τοίχος που είχαν σχηματίσει οι παίχτες του Προκοπίου άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Παμφίλη κάνοντας το 4-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Δηλώσεις προπονητών

Απόλλων Ερέτριας:
Πανταζής,Κοκκάλας,Λιατύφης,Βελαέτης,Κούτρας,Ρούσσος(59'Ευγγενίου),Αγραφιώτης(77'Ωραιόπουλος), Ρωμανός(75'Φορμούζης), Τορα, Παριανός, Μώρος.

Δόξα Προκοπίου:
Παμφίλης, Μορφούλης Γ, Πουλιπούλης, ΑνδρέουΣωτ, ΑνδρέουΑν(80'Σοφρώνης), Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος(75'Σοφούλης),Σταμούλος,Κουτσουφλάκης,Δημάκος,ΜορφούληςΑθ(72'Μουντριζάς

>