Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη με ανατροπή του ΑΟ Σκύρου

Μεγάλης βαθμολογικής σημασία νίκη πέτυχε ο ΑΟ Σκύρου που νίκησε με 3-2 τον ΑΠΟ Καστέλλας και μάλιστα με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ισοφάρισε, πέρασε μπροστά στην επανάληψη, ισοφαρίστηκε και πάλι και στο 80' έκανε νέα ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2.
Με ισχυρό άνεμο ξεκίνησε ο αγώνας στο Νησί και με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν τους γηπεδούχους και να ανοίγουν στο 10' το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λαφαζάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 15' να ισοφαρίσουν όταν ο Τσελεπής βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κηρόπουλο και έχασε την ευκαιρία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Η ομάδα της Σκύρου είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά η Καστέλλα σωστά τοποθετημένη αμυντικά δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία της.
Στο 36' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν και πάλι ο Τσελεπής βρέθηκε τετ-ατε με τον γκολκίπερ της Καστέλλας αλλά πλάσαρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι εκτός της φάσης του γκολ δεν είχαν άλλη ευκαιρία, ένα μόνο σουτ στο 29' που κατέληξε άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Καστέλλα να προηγείται 0-1 με τον ισχυρό άνεμο στο πρώτο μέρος να είναι ευνοϊκός για τους γηπεδούχους.

Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν γρήγορα να πετύχουν την ισοφάριση στο 53' με εκτέλεση πέναλτι του Δαλακλίδη, σε ανατροπή του Στεφάνου 1-1.
Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα κάνουν την ανατροπή και θα προηγηθούν στο σκορ με πλασέ του Καρακώστα 2-1 ο οποίος στην συνέχεια θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη γιατί πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε έβγαλε την φανέλα του και δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μετά την ολική ανατροπή οι γηπεδούχοι άρχισαν να διαχειρίζονται σωστά το υπέρ τους σκορ παίζοντας και με αριθμητικό μειονέκτημα και μέχρι το 72' δεν είχε δημιουργηθεί ευκαιρία και από τις δύο ομάδες.
Στο 74' η ομάδα της Καστέλλας έφερε το παιχνίδι σα ίσια όταν κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο γκολκίπερ Κηρόπουλος 2-2.
Και πάλι οι Σκυριανοί στο 80' έκαναν νέα ανατροπή όταν ο Τσελεπής πάσαρε στον Στεφάνου που εκτέλεσε τον Κηρόπουλο δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Σκύρο 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ με 7 λεπτά καθυστερήσεις , μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλα από τους Σκυριανούς.