Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Γιορτή της ΑΕΛ & της Σχ. Ολυμπιακού Πειραιώς Χαλκίδας

 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ    
                                     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Στην εκδήλωση ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ρόγκας σε ένα σύντομο χαιρετισμό για ακόμα μία φορά ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στη Σχολή, αλλά και όλους όσους βοηθούν το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Σχολή.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος  Ε.Π.Σ. Ευβοίας και αντιπρόεδρος ΕΠΟ
κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος αναφέρθηκε για το έργο της Σχολής, παραδίδοντας με την σειρά του το λόγο στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ευβοίας κ. Τσολακίδη που και αυτός με την σειρά του αναφέρθηκε στους γονείς προτρέποντάς τους  να στηρίζουν με τη εμπιστοσύνη τους το έργο της Σχολής και των προπονητών.
 Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Α.Ε.Λ. κ. Κούτουλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα τρία φλουριά που κέρδισαν οι αθλητές Μαριέτης, Ντούρμας και Τζανής πήραν από τρείς προσκλήσεις για αγώνα του Ολυμπιακού αλλά και μπάλες με εμφανίσεις που είχαν  τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.
Όλοι οι αθλητές της Σχολής πήραν από μία πρόσκληση για τον αγώνα
Ολυμπιακός –Παναιτωλικός.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι κ.κ. Σκλαβούνος, Γουρνής, Μακαρίου,  Καλαβρής γενικός αρχηγός Κ19 Ηρακλή Ψαχνών και τα Μ.Μ.Ε. ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ ΣΠΟΡ , ΕΥΒΟΙΑ ΓΚΟΛ, ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ μαζί με τον φωτογραφικό φακό του κ. Σεφερλή.
Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

>