Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άχρωμο το ντέρμπι Ωρεών – Ακαδημίας

Σήμερα Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στο γήπεδο Νέου Πύργου στις 15:30  ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ του «ΑΟ Ωρεών» και του «Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ιστιαίας – Ακαδημία».
Ένα τοπικό αλλά και βαθμολογικό ντέρμπι που δεν είχε όμως τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, οι δυο αντίπαλοι ήταν φλύαροι και ειδικά στο πρώτο μέρος, οι ευκαιρίες ήταν ανύπαρκτες.
Στο δεύτερο μέρος η κατοχή της μπάλας έγειρε προς την «Ακαδημία» χωρίς τελικά αυτό να το μετουσιώσει σε γκολ.
Για να είμαστε δίκαιοι όμως, πρέπει να πούμε πως η «Ακαδημία» είχε λίγες καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Ευκαιρίες που ήταν σχεδόν και οι μοναδικές του παιχνιδιού και που δεν είχαν τελικά ευτυχή κατάληξη.
Συγκεκριμένα στο 54΄ ο Κουκούρας από πλάγια τροφοδοτεί τον Μπερπεράι που σουτάρει άουτ, από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 56΄ ο Κουκούρας προωθείτε από τη σέντρα και από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχειρεί δυνατό σουτ που ο Μαυρούτσικος με τα πόδια διώχνει σε κόρνερ.
Στο 73΄ ο Αχιλλέας Δαρζέντας χάνει καλή ευκαιρία να σκοράρει.

ΑΟ Ωρεών

Μαυρούτσικος Δ, Παυλάκης, Μαυρούτσικος γ, Γιουκάι, Ψυλούδης, Αθανασίου, Πατσής Γ, Φαράντος (88΄ Νικολόπουλος), Ρεσούλι, Γαλούπης, Φούσκας (57΄ Καραπάνος)

Ακαδημία Ιστιαίας

Δαμάσκος, Τζαφεράι, Ψύλλος, Δαρζέντας Δ, Γλύκος, Αφένδρας, Κουκούρας, Σιάνος, Κρυσταλλόγιαννης (58΄ Λεκοσιώτης), Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι

Διαιτητής: Κασομούλης
Βοηθοί: Παππάς – Χατζηκαμαγιάννης