Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γκογκομήτρος στην "ΑΕ Ταξιάρχη"

Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Παναγιώτης Γκογκομήτρος έχει αποχωρήσει από την ομάδα της Αγίας ΄Αννας για προσωπικούς λόγους, ενώ οι σχέσεις του με την ομάδα είναι άριστες.  Αυτό θα λέγαμε πως επιβεβαιώνεται μάλιστα από το γεγονός ότι ο προπονητής στου στον «Άρη Αγίας Άννας», ο Γιάννης Σταματίου, τον πρότεινε στην «ΑΕ Ηρακλείου» που συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Αθηνών και μάλιστα είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με διαφορά 10 βαθμών από τον δεύτερο.
Το ρεπορτάζ μας λέει ότι ο GoGo είχε επίσημες προτάσεις τόσο από την ομάδα των Ωρεών, όσο και από αυτή του Ταξιάρχη.
Ο GoGo όμως, όπως λέει το ρεπορτάζ, μετά από πολύ σκέψη  αποφάσισε να μεταγραφεί τελικά στην ομάδα του «ΑΟ Ταξιάρχη»  για το επόμενο 6μηνο, όπως άλλωστε επιβεβαιώνεται αυτό από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως εκτιμά πολύ τους παίκτες του Ταξιάρχη και μάλιστα θεωρεί πολλούς από αυτούς καλύτερους, ακόμα και από συμμετέχοντες σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ο πολύ καλός παίκτης λοιπόν Παναγιώτης Γκογκομήτρος είναι πλέον μέλος της ομάδας του Ταξιάρχη και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή συνέχεια.